Victor Quick-Kill musefelle 6 stk

kr 459,00inkl. MVA

 • Precision-strike mekanisme ™
 • Designet for rask og human avliving
 • Spesialkonstruert feste forhindrer at musen stikker av med åtet
 • Lades med et enkelt klikk

kr 459,00inkl. MVA

- +

Victor® Quick-Kill® musefelle

Når mus invaderer huset er det viktig å løse problemet så raskt som mulig. Victor Quick-Kill musefelle er blant de raskeste, enkleste og mest nøyaktige musefellene på markedet. Quick-Kill er designet for effektivitet og konstruert av slitesterk plast. Fellen eliminerer mus raskt og humant på få sekunder, og kan gjenbrukes svært mange ganger før det eventuelt er behov for en ny felle.

 

bruksanvisning victor quick kill musefelle

ÅTEBESKYTTELSE
Hvor mange ganger har du ikke sjekket musefellen bare for å finne den utløste fellen tom for mus og uten åte? Med en Victor Quick-Kill musefelle trenger du ikke tenke mer på dette. Quick-Kill er utstyrt med et lokk over åtet, som effektivt hindrer musen i å stjele det uten å gå i fellen. Det er dermed bare å plassere en liten mengde åte og vente på fangst.

ENKEL Å ARMERE
Så snart åtet er plassert på fellen, drar du bøylen (Kill-Bar) bakover til du hører et klikk. Den er da låst i riktig posisjon. Husk at selve fellen plasseres langs veggen der hvor gnagene ferdes med åtet vendt innover mot veggen.

PRECISION-STRIKE MEKANISME
I det musen løfter på lokket som skjuler åtet, blir bøylen på fellen umiddelbart utløst med Victors patenterte «Precision-Strike»-mekanisme. Denne sørger for en rask og human avliving. Kvitt deg deretter med mus som har gått i fellen ved å løfte opp det røde håndtaket på bøylen.

PASSER FOR BÅDE INNENDØRS OG UTENDØRS BRUK
I motsetning til en elektrisk musefelle er dette er en felle som kan brukes overalt der du bor, både inne og ute. Ettersom fellen ikke inneholder noen gifter eller kjemikalier, er den også godt egnet for hjem med både barn og husdyr. Merk likevel at det bør tas forhåndsregler for hvor fellene plasseres.

QUICK-KILL® ARMERER DU ENKELT UTEN Å BEKYMRE DEG FOR FINGRENE

 1. Åpne lokket på toppen av fellen (åtelokket).
  2. Benytt deg av en Q-tip, tannpirker eller annet egnet redskap for å plassere en liten mengde åte på fellen. Bruk peanøttsmør, nøttepålegg eller annen proteinrik føde som åte.
 2. Lukk lokket over åtet.
  4. Løft det røde håndtaket helt til du hører et klikk og det låser seg på plass.
  5. Plasser fellen langs vegger hvor mus normalt ferdes eller der du har sett tegn til gnageraktivitet. Plasser den slik at delen der åtet befinner seg, vender inn mot veggen.
  6. Når musen er fanget, løft det røde håndtaket, og la den falle ned i en egnet beholder/pose.

Kjøp din Victor musefelle i dag!
Er ikke dette produktet helt det du ser etter? Vi har også andre klassiske musefeller, slik som Victor FSC musefelle og Victor Power-Kill musefelle.

utplassering av fellen

blogg - 7 vanlige feil du gjør med musefeller
bloggbilde 1
blogg - hvordan kvitte seg med død mus

Kan en Victor Quick-Kill musefelle fange både mus og rotter?
Både mus og rotter er i gnagerfamilien, men dette produktet er kun ment for bekjempelse av mus. Er du ute etter å fange rotter? Da kan vi blant annet anbefale en Victor Power-Kill rottefelle. Les mer om dette produkter her.

Hvilke andre alternativ har dere dersom man ikke ønsker å se den døde gnageren?
Noragent AS har alt du trenger innen Victor musefeller. Dersom du ønsker minst mulig kontakt med fangsten kan vi anbefale vår Smart-Kill Wi-Fi elektriske musefelle, Clean-Kill og også Victor Multi-Kill. Disse fellene dreper musen humant og effektivt uten at du behøver å håndtere fangsten. Dette er blant de mest effektive musefellene på markedet. Les mer om disse produktene i nettbutikken.