Victor Tri-Kill musefelle 3 stk

kr 477,00inkl. MVA

  • En enkel løsning på museproblemer i hjemmet
  • Hver felle fanger opp til 3 mus av gangen
  • Hjelper deg med å eliminere en museinvasjon raskere
  • Åtesikring så musen ikke kan stjele åtet
  • Flat langside for enkel plassering langs veggen

1 på lager

kr 477,00inkl. MVA

Victor Tri-Kill musefelle

Fellen kombinerer oppfinnsomhet med enkel logikk: flere feller på ett sted fanger flere mus. Å ikke benytte nok feller, er den vanligste feilen huseiere gjør når de forsøker å bli kvitt problemet.

Med tre feller i en, bidrar Victor Tri-Kill musefelle til en rask og enkel løsning på museproblemer. Fellen blir bare mer effektiv etter en mus først er tatt, fordi andre mus blir mer nysgjerrige på den. Victor Tri-Kill er forøvrig den eneste mekaniske fellen på markedet som fanger flere mus av gangen.

Victor Tri-Kill er en mekanisk felle som er svært enkel å bruke: Plasser proteinrik åte (som f.eks peanøttsmør) i åtebeholderen, plasser fellen langs veggen med langsiden inn og armer de tre klappmekanismene. Den skjulte åtebeholderen eliminerer muligheten for å stjele åtet.

bruksanvisning victor tri kill musefelle

Ikke vent – gå til innkjøp av den eneste mekaniske fellen på markedet som fanger flere mus av gangen

Victor Tri-Kill er enkel å komme i gang med:

  • Ta ut den forhåndsinnstilte fellen av emballasjen og ta ut plastinnsatsen under fellen.
  • Vend fellen opp-ned og plasser peanøttsmør eller annen proteinrik åte. Vær nøye med å benytte en Q-tip eller et annet egnet redskap for å påføre åtet, slik at ikke lukten av deg selv overføres til fellen.
  • Fellen plasseres langs veggen der de normalt ferdes eller der du har sett gnagerne bevege seg.
  • Etter at en eller flere mus er fanget, tømmer du eller kvitter deg med fellen (fellen er laget for gjenbruk).
  • Plasser deretter ny åte og sett ut fellen som tidligere anvist, hvor du presser forsiktig hver enkel klappmekanisme til fellen er armert på nytt. Fellen kombinerer oppfinnsomhet med enkel logikk, slik at du kan fange flere mus raskt og humant samtidig.

Ikke vent – gå til innkjøp av den eneste mekaniske fellen på markedet som fanger flere mus av gangen!

tri kill plassering

 

 

 

 

 

 

 

blogg - 7 vanlige feil du gjør med musefeller
bloggbilde 1
blogg - hvordan kvitte seg med død mus

Hvordan velger jeg riktig felle blant det store utvalget av Victor musefeller?
Noragent AS har alt du trenger når du er ute etter en Victor musefelle. Det valget som er best for deg er helt avhengig av preferanse. Vi har ulike typer klappfeller, som Victor Power-Kill musefelle, Victor musefelle Quick-Kill (2pk) og Victor FSC musefelle. Dette er enkle og klassiske måter å fange mus med blant annet kraftig ladebøyle. Ellers kan vi anbefale å prøve ut en Victor elektronisk musefelle. Musefellen Victor Multi-Kill er et eksempel på en slik elektrisk musefelle som effektivt dreper musen med elektrisk støt. Vi selger også Victor skadedyrjagere. Les mer om disse produktene i nettbutikken.

Kan en Victor Tri-Kill musefelle fange både mus og rotter?
Både mus og rotter er i gnagerfamilien, men dette produktet er kun ment for bekjempelse av mus. Er du ute etter å fange rotter? Da bør du gå til innkjøp av en Victor rottefelle. Vi kan vi blant annet anbefale Victor Power-Kill rottefelle og Victor FSC rottefelle. Husk at fellene plasseres langs vegger eller der gnageraktivitet er observert – uansett hvilken type felle du velger.