På salg!
TC-varmesåler-produkt-13TC-varmesåler-produkt-13

Thermacell originale varmesåler

kr 1.495,00kr 747,50inkl. MVA

PrintkARAKTEREMBLEM-JEGER-HUND-VAAPENThermaCELL varmesåler gir deg en mer behagelig utendørsopplevelse i kaldt vær. Sålene kan plasseres i de fleste typer skotøy og varmer føttene dine umiddelbart. Klikk her for mer detaljert informasjon
Du må velge din størrelse under før du kan kjøpe.

Esken inneholder: Ett par såler med innebygde batterier, vegglader, fjernkontroll og oppbevaringspose.

 


Nullstill
- +

Blir det kaldt – skru på varmen!

ThermaCell Varmesåler inneholder varmekomponenter og temperaturen styrer du med en trådløs fjernkontroll. De lades like enkelt som en mobiltelefon. Sålene er testet under svært røffe forhold med temperaturer ned mot 75 effektive minusgrader.
Gir 2500 timer uten å fryse på bena, til kun 64 øre timen.

Les mer om ThermaCELL varmesåler her | Se testen av varmesålene i bladet Jeger, Hund og Våpen | Se presentasjonsvideo med Chris Keefer fra villmarksserien «Rival Wild and Dropped»

Skogsarbeid og arbeid med ved er ofte vanlig jobb for en bonde vinterstid. Det er veldig godt å få holde på ute i frisk luft hele året, men fryser man på føttene ødelegger det mye. Derfor synes jeg det er veldig behagelig å skru på litt varme på sålene når jeg går ut, så slipper jeg å fryse på føttene.

Bonde, Ane Furusæter

Sålene er bare geniale. Tok ut vanlig såle og la inn disse. Greide å holde temperaturen gjennom både stillestående undervisning og ridning ute. Gjør hverdagen min litt triveligere også liker jeg at man kan regulere varmen. Skrur av når jeg er i stallen eller går mye, og opp når jeg står i ro eller rir. Så de er med meg overalt i tilfelle kulda slår inn.

Rytter, Benedikte Hilmo

Takker for fantastiske såler. Endelig er jeg varm på bena. Skulle ønske jeg hadde kjøpt dem for mange år siden! Kan anbefales på det varmeste.

Friluftsentusiast, Elin Wittussen