På salg!
proflexproflex

ThermaCELL ProFLEX varmesåler

kr 2.395,00kr 1.795,00inkl. MVA

PrintThermaCELL varmesåler gir deg en mer behagelig utendørsopplevelse. Sålene kan plasseres i de fleste typer skotøy og varmer føttene umiddelbart. ProFlex modellen kommer med utskiftbart batteri. Du må velge din størrelse under før du kan kjøpe.

Esken inneholder: Ett par såler, ett sett batterier, vegglader med USB ledning, fjernkontroll og oppbevaringspose.


Nullstill
- +

– med utskiftbart batteri.

Proflex har samme gode egenskaper som ThermaCELL originale varmesåler, men i tillegg har sålene utskiftbare polstrede batterier som kan lades opp med både USB-kabel og vanlig strøm. Ladestasjonen kan i tillegg brukes som oppbevaring for ekstra batterier. ProFlex er laget av et ultra fleksibelt materiale for ekstra komfort. Leveres med ett sett batterier. Ekstra batterier kan kjøpes som tilbehør.

Skogsarbeid og arbeid med ved er ofte vanlig jobb for en bonde vinterstid. Det er veldig godt å få holde på ute i frisk luft hele året, men fryser man på føttene ødelegger det mye. Derfor synes jeg det er veldig behagelig å skru på litt varme på sålene når jeg går ut, så slipper jeg å fryse på føttene.

Bonde, Ane Furusæter

Sålene er bare geniale. Tok ut vanlig såle og la inn disse. Greide å holde temperaturen gjennom både stillestående undervisning og ridning ute. Gjør hverdagen min litt triveligere også liker jeg at man kan regulere varmen. Skrur av når jeg er i stallen eller går mye, og opp når jeg står i ro eller rir. Så de er med meg overalt i tilfelle kulda slår inn.

Rytter, Benedikte Hilmo

Takker for fantastiske såler. Endelig er jeg varm på bena. Skulle ønske jeg hadde kjøpt dem for mange år siden! Kan anbefales på det varmeste.

Friluftsentusiast, Elin Wittussen

Les mer om ThermaCELL proFLEX varmesåler her  | Se informasjonsvideo | Se testen av varmesålene i bladet Jeger, Hund og Våpen

Du liker kanskje også…