På salg!
proflexproflex

Thermacell Proflex varmesåler

(1 omtale)

kr 2.395,00 kr 799,00inkl. MVA

PrintThermaCELL varmesåler gir deg en mer behagelig utendørsopplevelse og passer de fleste skotyper.  ProFlexmodellen kommer med utskiftbart batteri som betyr at du kan kjøpe flere sett batteri for å forlenge varmen i sålene.

Sålene bygger 1 cm i skoen og vi anbefaler derfor å ta ut innersålen. De kan også klippes til, bare følg instruksene i bruksanvisningen så du ikke klipper i varmetrådene.

I denne pakken får du alt du trenger for å ta de i bruk; varmesåler, batterier, fjernkontroll, lader og oppbevaringspose.

NB! Størrelse tilgjengelig er XXL 46,5 – 48

 


97 på lager

kr 2.395,00 kr 799,00inkl. MVA

- +

– med utskiftbart batteri.

Proflex har samme egenskapene som ThermaCELL originale varmesåler, men her kan du skifte ut batteriene dine og de kan lades opp med både USB-kabel og vegglader. Ladestasjonen kan i tillegg brukes som oppbevaring for batteriene dine. ProFlex er laget av et ultrafleksibelt materiale for ekstra komfort og er testet for å tåle mer enn de originale. Det følger med et sett batterier og du kan kjøpe flere sett som tilbehør.

Skogsarbeid og arbeid med ved er ofte vanlig jobb for en bonde vinterstid. Det er veldig godt å få holde på ute i frisk luft hele året, men fryser man på føttene ødelegger det mye. Derfor synes jeg det er veldig behagelig å skru på litt varme på sålene når jeg går ut, så slipper jeg å fryse på føttene.

Bonde, Ane Furusæter

Sålene er bare geniale. Tok ut vanlig såle og la inn disse. Greide å holde temperaturen gjennom både stillestående undervisning og ridning ute. Gjør hverdagen min litt triveligere også liker jeg at man kan regulere varmen. Skrur av når jeg er i stallen eller går mye, og opp når jeg står i ro eller rir. Så de er med meg overalt i tilfelle kulda slår inn.

Rytter, Benedikte Hilmo

Takker for fantastiske såler. Endelig er jeg varm på bena. Skulle ønske jeg hadde kjøpt dem for mange år siden! Kan anbefales på det varmeste.

Friluftsentusiast, Elin Wittussen


Les mer om ThermaCELL proFLEX varmesåler her  | Se informasjonsvideo | Se testen av varmesålene i bladet Jeger, Hund og Våpen

Du liker kanskje også…