tansun logo

Som Pionérer innenfor begrepet infrarød utendørs oppvarming, har Tansun i over 30 år levert terrassevarmere av ypperste kvalitet.

tansun emblemKvartsvarmere fungerer på samme måte som solen, og utstråler varme til personer eller objekter innenfor varmerens rekkevidde. Infrarød varme er den mest effektive metoden for oppvarming og fungerer umiddelbart. I motsetning til varmeelementer/gassvarmere vil ikke elementet kaste bort energi på å varme selve luften, men gir tilbake 96% av energien den konsumerer i direkte varme. Denne typen terrassevarmere er derfor ikke påvirket av faktorer som trekk, åpne dører eller stor takhøyde.

Tansun bidro til å utvikle den første værbestandige terrassevarmeren, og har i over 30 år investert sin tid i å utvikle produkter av høy kvalitet med avansert teknologi. Alle lampene er produsert i UK, og benytter kun premium komponenter Varme fra Tansun er en investering, ikke en utgift!

 • Effektiv varme i løpet av sekunder
 • Forutsigbart og effektivt strømforbruk
 • 6- 7000 timers virketid
 • Fungerer både inne og ute
 • Vanntett og robust hele året

Noragent er offisiell distributør av Tansun terrassevarmere i Norge. Har du spørsmål om Tansunprodukter?

KONTAKT OSS

monaco IP55 single

Mer varme, mindre lys

 • Monaco er utstyrt med unike gullreflektorer og den nye Tansun Ultra Low Glare Lampen med lav blending som standard. Den lave blendingen produserer høy kortbølgevarme som gi full effekt uten å gi plagsomme reflekser. Monaco har rating på (IP55) og kan brukes for innendørs eller utendørs miljøer
 • Varmelampen bruker ny lav blandingsteknologi for å produsere mer kortbølget infrarød varme med mindre synlig lys, og bruker 25% mindre energi enn typiske 1500W varmere
 • Blandingsteknologien eliminerer nesten alt synlig lys og gjenskinn i forhold til konkurrerende produkter
 • Tansun Ultra Low Glare lampen som er i Bahama og Monaco-modellen, er den mest energieffektive varmelampen tilgjengelig
Teknologien bak Tansun Ultra Low Glare Lamper avgir et langt svakere og tilnærmet hvitt lys i motsetning til de røde og gylne lysene fra andre terrassevarmere. Ved at varmeelementet avgir mindre lys, så utnytter det energien mer effektivt, som igjen vil avgi mer varme for pengene.

Monaco er terrassevarmeren for deg som vil ha det lille ekstra, enten det er for privat eller proffesjonell bruk. Elementet leveres med justerbart feste for å kontrollere retningen på varmen.

Passer bra for bruk til: VIP-soner. restauranter, hoteller m.m.
Last ned brosjyre med mer informasjon og spesifikasjoner

lettvekter som er enkel å installere

Algarve er en 1.5kW varmer med lav stråling, som diskret varmer både innendørs og utendørsmiljøer. Passer perfekt for mindre intime områder, som under parasoll eller persienner. Tansun tilbyr en rekke tilbehør og kontroller som fungerer med modellen.Denne energibesparende lettvekteren benytter den nyeste Tansun lavstrålingslampe. Denne produserer mer varme enn mange 2.0kW varmere på markedet. Med svært lave driftskostnader, produserer Algarve umiddelbar kortbølgevarme med et behagelig og diskret lys.
Last ned brosjyre med mer informasjon og spesifikasjoner [/one_whole]

Rio Grande- Heater OFF

 • Vanntett og passer til alle årstidere
 • Ideell for både innendørs og utendørs bruk
 • Enkel å installerer med medfølgende veggfeste
 • Økonomisk effektiv og umiddelbar varm
Tansun Rio Grande, er et elegant værbestandig varmeelement egnet for de fleste miljøer. Varmelampen er kompatibel med Somfy styringssystemer, noe som gjør den ideell for fleksibel bruk.

Tansun Rio Grande, er en elegant, værbestandig varmer som er egnet til mange miljøer. Den kan også brukes til punktoppvarming i verksteder og lager. Infrarøde varmeovner gir en konstant, behagelig varme og lengre sommerkvelder. Lampen er enkel i bruk, fleksibel å installere og krever minimalt vedlikehold. Siden den kun varmer eksponerte overflater og ikke luft er denne typen varmelamper meget energieffektive . Spesielt ved utendørs bruk. En halogenvarmer er også mye mer energieffektiv, sikrere og renere sammenliknet med gass.
Last ned brosjyre for mer info og spesifikasjoner

Sorrento Single- Heater OFF

 • Helårsvarme for uteområder som terrasser, balkonger og plattinger. Kan også brukes til punktoppvarming i verksteder og lager
 • Infrarøde varmeovner gir en jevn intens, behagelig varme og forlenger sommeren.
  Varmeren fungerer umiddelbart, er enkel og fleksibel å installere og krever minimalt vedlikehold
 • Siden det er truffet overflate som oppvarmes og ikke luften, blir varmeren svært energieffektiv, Spesielt utendørs
 • Hallogenvarmere er også mye mer energieffektive, sikrere og renere enn f.eks varmere som oppvarmes ved hjelp av gass
Sorrento er robust og værbestandig, noe som gjør den egnet for både innendørs eller utendørs bruk. Den er lett å installere og gir rask behagelig varme på bl.a. balkonger og terrasser.
Last ned brosjyre for mer info og spesifikasjoner

Tansun bahama

 • Bahama er utstyrt med unike gullreflektorer og den nye Tansun Ultra Low Glare Lampen. Det det diskrete lavblendingslyset genererer kraftig kortbølgevarme som projiseres via Tansuns spesiallagede reflektorer. Lampen passer både for innendørs og utendørs bruk
 • Bahama produserer mer kortbølget infrarød varme og mindre synlig lys, som gir 25% mindre energibruk enn tradisjonelle 1500W lamper
 • Bahamas lavblendingsteknologi eliminerer nesten alt synlig lys og gjenskinn, langt utover konkurrerende produkter
 • Tansun Ultra Low Glare Lamper, som er tilgjengelig i både Bahama og Monaco-modeller, er den mest energieffektive, lavblandings varmelampen på markedet
Bahama er en del av Tansun Ambient Series, en serie som gir en mer diskret inrarød strålebelysning og jevnere varme. Denne stilige toppmodellen passer godt under parasoller og persienner. Enkelvarmer 1.5 kW.
Last ned brosjyre med spesifikasjoner
2.0 kW mottaker for fjernstyring
mottaker for fjernstyring

 • Dimmerfunksjon med 4 forhåndsinstillte nivåer (100% – 75% – 50% – AV)
 • Sensorer for trådløs kommunikasjon med fjernkontroll
 • Knapp for manuell styring

Fjernkontroll

Tansun fjernkontrollTansun 6-kanalers fjernkontroll kan styre opptil 6
enkelte ovner / soner uavhengig av hverandre. Fjernkontrollen kan konfigureres opp mot mottakere ved å trykke på en knapp, og er sannsynligvis det mest brukervennlige kontrollsystemet på markedet.