ThermaCELL håndvarmere

Varme hender til 36 øre timen i hele 3000 timer

30-dagers-garanti-11Med ThermaCELL håndvarmere kontrollerer du selv hvor varm du ønsker å være på hendene. Via en liten knapp på hver håndvarmer velger du selv mellom 3 behagelige temperaturer. Ta tilbake gleden som den kalde fine tida byr på med ThermaCELL!

KJøp nå
  • Lader på maks4 timer
  • Passer i lommer, votter og hansker
  • Tre temperaturinnstillinger: Low (41 ° C); Med (43 ° C); Høy (46 ° C)
  • Batteriet kan lades 500 ganger
  • Varer 6 timer pr. lading
  • Støtsikre og vanntette

DETALJERT INFORMASJON

ThermaCELL varmeteknologi

ThermaCELL varmeelementer drives av et oppladbart lithium-ion-polymer batteri. Ved oppladning kobler du micro USB-porten på toppen av enheten til laderen, og lader i ca. 4 timer. Dersom du ikke har stikk-kontakt i nærheten, kan elementene også varmes via USB, f.eks i bilen, eller via en PC. Tre ulike varmeinnstillinger sikrer at du får en jevn varme i opptil 6 timer per ladning og reguleres av en knapp nederst på varmeelementet. Velg så temperaturen som er riktig for deg: Low (41 ° C); Med (43 ° C); Høy (46 ° C). Varmeelementene kan også skrus av/på via en knapp på elementet dersom du ønsker å spare strøm.

pocket-warmer-blowout_1Håndvarmer med lengde og breddemål

ThermaCELL Heat Packs sammenliknet med andre varmeprodukter

Fordeler Heat packs

Hvordan skrur jeg varmeelementene av og på?

Trykk inn den sorte knappen på den ene kortenden av varmeren for å aktivere. For å skru dem av trykker du inn knappen og holder den inne i minst 4 sekunder.

Hvordan regulerer jeg varmen?

Trykk den samme knappen inn en gang til for å aktivere medium, deretter en gang til for å aktivere high (maks varme). Trykker du enda en gang vil varmerne også slå seg av. Du må trykke knappen hardt inn i ca ett sekund når du bruker den. Den krever litt ekstra trykk for at elementet skal unngå å slå seg av i tide og utide under bruk.

Hvordan kan jeg se om varmeren er innstilt på low, medium, high eller er skrudd av?

Ved high vil du se at lysdioden på elementet blinker regelmessig en gang. På medium, to ganger, på high tre ganger og dersom varmeren er avslått, vil ikke lyset blinke i det hele tatt.

Hvordan kan jeg se at produktet lader?

Under lading vil lysdioden lyse rødt. Når varmeren er fullt oppladet vil den lyse grønt og være klar til bruk.