ego logo

EGO’s nye 2 trinns 61 cm snøfreser med hydrostatdrift og Peak Power

EGO’s nye 2 trinns 61 cm snøfreser med hydrostatdrift og Peak Power

EGO POWER+ SNØFRESER

Den nye 2-trinns snøfreseren EGO POWER+ leverer samme kraft og ytelse som bensindrevne produkter, men du får mindre støy, vibrasjoner og ingen eksos utslipp.

Kraftfull og stor snøfreser

Veldig enkel å sette sammen og å klargjøre før bruk. Har plass til to batterier som gir god driftstid og den leveres med dobbel batterilader. LED-lampene lyser særdeles godt og gjør snørydding i mørket mye enklere. utkastrøret kan justeres 200 grader med en spak på styret. Snøfreseren virker veldig kraftig og er perfekt for norske vinterforhold. Jeg liker spesielt det at den ikke krever bensin og at den er mye mer stillegående enn tidligere fresere jeg har eid.

Å fjerne snø i den brede oppkjørselen min var en oppgave som tidligere tok minst én time. Med min nye EGO POWER+ Snøfreser tar det nå maksimalt 15 minutter. Svært lett å manøvrere, starter enkelt, er meget kraftfull. Jeg er helt imponert over hvor enkelt freseren kom seg gjennom tung snø og slaps. Super kasteavstand og LED-lys er blant mine favorittfunksjoner. Revers muligheten på hjuldriften gjør den enkel å manøvrere. Dette er virkelig et kvalitetsprodukt som kommer til å holde lenge.

Der jeg bor kan vi få svært mye snø på en gang. I en periode falt det for eksempel mange centimeter våt og tung snø, hvorav Ego presterte ekstremt bra (nesten like bra som min bensindrevne freser). Jeg har ikke en spesielt stor innkjørsel, men den er ikke liten heller, og jeg måtte lade opp de to 7.5Ah batterier en ekstra gang for å fjerne all snøen. Jeg skulle derfor ønske at batteriene varte litt lenger slik at det ikke var behov for å lade underveis. Men når det sagt er jeg ekstremt fornøyd med kjøpet. Denne snøfreseren er mye mer stillegående enn bensindrevne fresere og uten bensinlukt. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste. Veldig fornøyd!

PRODUKTOVERSIKT

SNT2400E 61CM SELVDREVET

Tilgjengelig som sett SNT2400E-K2753 inkluderer 2 stk. BA4200T batterier og 2 stk. CH5500E hurtigladere

LES-MER-GRØNN-KNAPP-100

SPESIFIKASJON

SNT2400E
Kapasitet ved 15 cm snødybde, (2 stk 7,5 Ah batterier) Dekningsområde ved 15 cm dybde 223m2
Antall batteriporter 2 parallelle
Ryddebredde Dekningsbredde 61 cm
Inntakshøyde 51 cm
Trinnløs hastighet Selvdrevet hastighet 0.4-1.2m/s
Skovle type/diameter Auger materiell / diameter Stål / 28 cm
Motortype Børsteløs
Vekt (uten batterier) 68 kg
Maks kastelengde Maks kastekapasitet 13 m
Kastelengde ved tung snø Kastekapasitet ved tung snø 7.6 m
Støy 83dB(A)
Vibrasjon 97
Kategori Proff
Garanti (privat) 5 år
Garanti (bedrift) 2 år
Selvdrevet
Børsteløs motor
2-stegs auger
Kaster snø 15 m
Revers gir
61 cm dekningsbredde
LED-lys
garantisymboler

Alle produkter fra EGO Power+ leveres med 5 års garanti på verktøy og 3 års garanti på batterier.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan en batteridrevet snøfreser måle seg med en bensindrevet?

Serien EGO Power+ leverer en batteridrevet snøfreser med børsteløs motor, som yter vel så godt som en batteridreven freser. Fire praktiske LED-lys er med på å gjøre jobben enkel selv i det norske vintermørket og en 2-trinns skovle gir meget god kapasitet for utkast og rydding av snø. Snøfreseren kan kaste snøen opptil 15 meter, og har en ryddebredde på 61 cm med 51 cm inntakshøyde. Med en batteridrevet snøfreser jobber du fullstendig utslippsfritt - helt uten eksos, mindre støy og vibrasjoner. Med en batteridrevet snøfreser behøver du dermed aldri å tenke på å fylle drivstoff igjen.

Må jeg kjøpe batteri og lader i tillegg?

Bruker nettsiden deres informasjonskapsler?