Betalingsmetoder

  • Vi er en norsk nettbutikk og har derfor ikke toll eller andre gebyrer.dibs og klarna2
  • Alle oppgitte priser er i norske kroner og inkludert 25% merverdiavgift.
  • Forbrukerkjøp over Internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbruker ufravikelige rettigheter.

I vår nettbutikk har vi to betalingsløsninger:
Kortbetaling, Dibs: Betal med Visa eller Mastercard.
Klarna faktura: HANDLE NÅ – BETAL ETTER LEVERING

Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at varen er levert.

Faktura sendes per e-post til registrert e-postadresse ved bestilling.
Det blir utført en kredittsjekk på ditt personnummer, samt en kontroll på at personnummer og folkeregistrert adresse stemmer overens. Dette er en sikkerhet for at personen ordren skal leveres til virkelig er den han / hun utgir seg for å være.
Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke fristen vil inkasso bli iverksatt. Ved forsinket eller manglende betaling påløper renter og gebyrer i samsvar med forsinkelses- og inkassoloven. Vi forbeholder oss retten til å foreta en kredittvurdering. Hvis du oppdager feil ved faktura, vennligst kontakt Klarna på www.klarna.no.

Et gebyr på 3% kommer i tillegg på fakturabeløpet. Hvis betalingen uteblir, legges det til en påminnelsesavgift på kr. 60,- og en forsinkelsesrente på 8.50%. Ved kjøpet foretas det en mikroopplysning for at vi skal vite at du er du. De personlige opplysningene dine behandles i henhold til personopplysningsloven, og det kan hende at disse blir brukt til markedsføring av spennende tilbud og tjenester. Klarna AB, organisasjonsnummer 556737-0431

Fakturaspørsmål

Du vil få en påminnelse når fakturaen ikke er betalt i tide. Ved å gå til www.klarna.no Der vil du finne informasjon om hva du har utestående å betale. Det er også der du skal henvende deg hvis du mener å ha utført din betaling i tide med likevel har mottatt en påminnelse.

Kan jeg få en originalfaktura?

Den raskeste måten å se originalfakturaen på er å gå inn på www.klarna.no. Skriv ditt person- og fakturanummer i de angitte felter, velg «Jeg vil se originalfakturaen» i emnefeltet og trykk på «Behandle spørsmål». Ved å trykke på «Vis» i de blå feltet, vil du få mulighet å se din faktura i pdf-format, og dermed lett se dine betalingsopplysninger.

kan jeg utsette betalingsfristen min?

Vi har mulighet å flytte frem forfallsdato på originalfakturaen din under spesielle omstendigheter. I så fall ber vi deg kontakte Klarnas kundetjeneste via kontaktinformasjonen på www.klarna.no.

Jeg har ikke fakturaen min og vil betale

Gå inn på www.klarna.no og fyll ut person-og fakturanunmer i de angitte feltene. Du vil både kunne se originafakturaen og skrive den ut.

Hard ere mottatt betalingen min?

Gå inn på www.klarna.no og fyll ut person-og fakturanummer i de angitte feltene. Du vil både kunne se originafakturaen og se om fakturaen er betalt.

Hva er en kontoavtale?

En kontoavtale sendes til deg om du har valgt å delbetale et beløp. Vil du fullføre delbetalingen bør du så fort som mulig signere avtalen og sende dette tilbake til Klarna AB i svarskonvolutten som medfølger. Den første kontofakturaen vil bli sendt til deg i midten av nestkommende måned.

Feil pris på faktura

Hvis du har fått feil pris på fakturaen, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan hjelpe deg. Vennligst bemerk følgende først: Det er alltid den prisen som står angitt på ordrebekreftelsen som gjelder. Tilbud er alltid tidsbegrenset. Vi har dessverre ingen mulighet til å endre bestillinger som er blitt gjort før et tilbud begynte å gjelde. Dette gjelder også om din bestilling leveres i løpet av den tiden tilbudet gjelder.

KID-nummer

Kid-nummeret står lengst nede til venstre på dine fakturaer. Det er viktig at Kid-nummer alltid oppgis ved betaling via Internettbank eller på en håndskrevet innbetalningsanvisning.

Tilbakebetaling

Dersom du har handlet via Klarna faktura eller konto, er det også Klarna som betaler deg tilbake ved returnerte varer. Kontakt derfor Klarna for mer informasjon på 21 01 89 91. Har du spørsmål om fakturaen din? All fakturahåndtering etter ordrene er sendt fra oss går gjennom Klarna. Vennligst ring tlf. 21018991.