Frakt

Noragent har faste fraktpriser på sendinger, uansett hvor i landet du ønsker pakken sent til, og gratis frakt på alle ordre over kr 2000,-  Vi sender til Norge,  Svaldbard og Jan Mayen.

– Minipakker, er pakker som passer i postkassen til verdi under kr 1000. Pakken sendes som brev A-post. Kr 35,-
– Småpakker, under 1 kg volumvekt Kr 95
– Pakker opptil 5kg volumvekt Kr 135
– Store pakker over 5 kg Kr 195
– Ingen fakturagebyr eller andre gebyrer for betalingsmetoder.

Leveringstid

Status: Normal leveringstid er 2-5 virkedager.

Spesielt for julegaver:
Julegaver må bestilles innen 16/12 for at Posten skal kunne sikre levering før julaften.
Ønsker du å bestille julegaver etter det tidspunktet, så kontakt oss slik at vi kan finne alternative fraktmetoder for ordren din.

Ordrebehandlingstid:

Vi har ordrebehandlingstid på 0-2 virkedager. Med ordrebehandlingstid menes tiden det tar fra vi har mottatt ordren din, til den er ferdig pakket og klar for henting av Posten. Som hovedregel sendes alle ordrer samme eller neste virkedag. Periodevis kan det oppstå ekstra stor ordrekø, og vi vil trenge en virkedag ekstra.

Sporing av pakke

Kontakt oss dersom du tønsker sporingsnummeret til pakken din. Dersom ordren din sendes som brev, vil det ikke være et sporingsnummer tilgjengelig.

Sendingstid:

Posten henter varene hos oss hverdager kl. 10. Dersom ordren din pakkes etter dette, vil pakken komme med på hentingen til Posten neste virkedag.

Vi sender pakker med Posten, Klimanøytral servicepakke: Henting ved ditt lokale Postkontor. Posten Klimanøytral servicepakke brukes når ordren din inneholder varer som er for store til å sendes til postkassen. Når Posten har hentet pakkene fra oss, vil de bruke 1-2 virkedager på å få pakken frem til midt-, sør-, vest- og østlandet. Bor du langt nord må du beregne 2-4 virkedager.

– Brevpost: Når ordren inneholder varer som passer i postkassen. Dersom ordren din inneholder varer som passer i postkasse, og verdien ikke overskrider kr. 1000,-, vil vi sende med A-post. Merk at du da ikke mottar noe sporingsnummer. Sendingstid for A-post er normalt 1 virkedag.