was successfully added to your cart.

Alt du trenger å vite om Victor® elektroniske musefelle, Multi-kill

By 6. oktober 2016Blogg, victorskadedyr

I over 100 år har Victor® hatt som misjon å utvikle sikre og innovative løsninger for skadedyrbekjempelse. De elektroniske mus-og rottefellene dreper skadedyrene i løpet av få sekunder via elektriske plater skjult i fellene. En raskere, mer human, hygienisk og miljøvennlig metode for å bli kvitt problemet. Med våre ultralydfeller kan du i tillegg holde mus-og rotter unna områder der de vanligvis kommer inn.

 

Brukervennlige

Etter du har valgt din musefelle fra Victor trenger du bare å putte litt peanøttsmør eller annet og plassere den mot veggen hvor du ser at musen kommer inn og skru fellen på. Når en mus kommer på innsiden av fellen for å hente peanøttsmøret, står den på metallplater som gir et elektrisk sjokk av høy styrke som dreper musen fort og humant. Et lys på fellen indikerer når det er mus i skuffen og du kan tømme den uten å se eller ta på den med fingrene dine.

victormultikill4

Les også: Muselort på hytta? Slik fjerner du det

De elektroniske fellene går på batteri og når batteriene tar slutt kan du enkelt bytte og fellen har du i mange år fremover.

Sikkerhet i hjemmet

De elektroniske fellene er geniale for garasjer, loft, kjøkken, kjellere, skjul og andre steder i hjemmet det finnes mus. Fellene er trygge å bruke i hjemmet fordi de ikke kan skade små barn eller kjæledyrene dine.

Ikke vent til du ser muselort, kjøpe en elektronisk felle i dag og ha kontroll over situasjonen til alle døgnets tider.

Spørsmål og svar om elektroniske musefeller fra Victor®

Hvordan mat bruker jeg i fellene og hvordan skal jeg plassere det i fellen?

1.Åpne batteridekselet og ta ut alle de 4C batteriene og fjern plasten rundt. Sett de så tilbake på plass.

2.Åpne lokket på toppen av musefellen.

3. Plassèr en liten mengde (på størrelse med en ert) proteinrik lokkemat, gjerne peanøttsmør, sjokolade eller nøttepålegg på veggen bakerst i kammeret. Bruk et verktøy som tannpirker, q-tips eller lignende for å plassere lokkematen slik at lukten av menneske ikke blir overført til fellen. Lukk deretter luken du åpnet.

16

4.Plassèr fellen langs veggen der det er observert mus.

5. Aktiver fellen ved å sette av/på knappen i ON posisjon. Et grønt lys vil blinke 1 gang for å indikere at fellen er aktivert.

6. Lyskoder:

Et grønt lys vil blinke i opptil 24 timer for å indikere en fangst. Tøm fellen, plasser ny lokkemat og fellen er igjen klar til bruk.

Et gult lys vil blinke for å indikere at oppsamlingskuffen er full.

Et rødt lys vil blinke hurtig for å indikere en feilmelding.

Et rødt lys vil blinke sakte for å indikere lavt batteri.

Kan jeg bruke den elektroniske fellen utendørs?

Den elektroniske musefellen er kun ment for bruk innendørs. Fellen er designet og laget for og brukes innendørs, blir den utsatt for kulde og regn kan fellen kortslutte.

Hvor lenge varer batteriene?

Batteriene i musefellen vil gi deg ca 1 års bruk og når du kjøper den, inkluderer det 4 C batterier så du slipper å tenke på ekstra tilbehør. Kan ta opptil 150 mus pr batteriskifte.

 

Kjøpes her: noragent.no/produktkategori/skadedyrbekjempelse/victor/

 

 

 

 

Leave a Reply