was successfully added to your cart.

Effektiv mot mygg og knott – både på tur og hjemme

By 30. mars 2022Blogginnlegg

For mange er den beste tenkelige tiden den som kan tilbringes ute, gjerne i de sene kveldstimer på verandaen eller i skogen under åpen himmel. Da kan myggen være en meget uvelkommen gjest. Det finnes heldigvis mange forskjellige hjelpemidler for å bli kvitt myggen – alt fra spray til klesplagg og lys.

Det ukompliserte alternativet

Kanskje er du en av de mange som har forsøkt flere forskjellige remedier for å bli kvitt myggen? Ønsker du en enklere og mindre sjenerende metode enn for eksempel en spray du påfører klær og hud? Da er Thermacell mot mygg det du er på utkikk etter. Dette er et hjelpemiddel som hverken trengs å påføres hud eller klær, og som effektivt holder myggen og knotten unna.

Hvordan en Thermacell virker

En Thermacell mot mygg plasserer du i området du skal oppholde deg, og vil sikre deg en 20 kvadratmeter mygg- og knottfri sone. Velg mellom en rekke forskjellige modeller, slik som en håndholdt modell du kan feste til sekken på tur, eller en som kan settes på verandabordet. Apparatene er helt luktfri og praktisk talt uten lyd for mennesker, slik at de ikke er til sjenanse. Thermacell mot mygg utløser prallethrin, et effektivt flytende insektmiddel som fordamper ut i luften ved bruk. Dette er med andre ord en løsning som gjør at myggen ikke har noe annet valg enn å holde god avstand så lenge apparatet er i bruk.

En fleksibel turløsning

Vi har også myggjagere for deg som er glad i å ferdes i natur, men som ikke er fullt så begeistret for summingen av myggen rundt ørene og stadig økende antall stikk. Velg mellom en håndholdt modell eller en med klips som du fester til klær eller sekk. Med en Themacell mot mygg oppnår du en 20 kvadratmeter radius der du er fri for mygg og knott, også når du er ute i skog og mark.