was successfully added to your cart.

Effektiv opprydding av din uteplass i høst

By 1. september 2022Blogg, Blogginnlegg

Når sommeren er på hell, kan det være godt å gjøre en skikkelig opprydding i hage, oppkjørsel og på uteplasser før snøen dekker både plen og garasjedør. Når du gjør en slik blir det enklere med vedlikehold av uteområdene når våren igjen vender tilbake. Kanskje trenger du å klippe gresset en siste gang og rake sammen høstløvet som ubønnhørlig legger seg i hauger under trærne. Shingelen i oppkjørselen kan med fordel kostes på plass, og litt beskjæring av busker, hekker og trær gir den siste finishen.

Den allsidige løvblåseren

Om du har raket løv tidligere, vet du at det kan bli en omfattende jobb. Skal du ta alt på en gang, eller kanskje heller ta flere runder etter hvert som høstmørket setter seg? En løvblåser er din beste venn, når du heller vil bruke tiden din på andre ting enn raking og rydding. I dag kan du velge mellom flere modeller og varianter når du skal velge deg en løvblåser. Batteri betyr rekkevidde, fleksibilitet og brukervennlighet i en løvblåser. Du kobler enkelt på det oppladbare batteriet til EGO sine modeller, og jobben er gjort på få minutter. Ta en runde over oppkjørselen så shingelen legger seg pent, eller bruk den til å samle kvist som samler seg etter å ha klippet hekken. Du sparer tid og energi, samtidig som du jobber effektivt og helt uten utslipp av eksos.

Batteridrevne hageredskaper

Når det kommer til hagearbeid, finnes det i dag mange gode løsninger innen batteridrevne maskiner. Når du bestemmer deg for batteridrevne løsninger er det kjekt å vite at samme batteri kan benyttes både til gresstrimmer, hekksaks, motorsag i EGO sin produktserie.  Har du behovet, ja da finner vi riktig redskap for deg og din hage. Ta kontakt med oss i Noragent for råd og tips når du skal velge ditt batteridrevne hageredskap.