was successfully added to your cart.

EGO Power-batterier: Patentert batteriteknologi

By 10. januar 2022Blogginnlegg

Alle EGO Power-produktene benytter seg av seriens patenterte batteriteknologi i form av det unike 56V Arc-litiumbatteriet. Dette er batteri som er utviklet over flere år med testing og prøving for å finne det best egnede produktet for batteridrevne hageredskap. Det gir kraft og kapasitet som ingen andre kan måle seg med, og sørger for markedsledende lade- og driftstider.

Brukervennlige batterier

Et batteri skal være merket med Wh, som oppgir spenning, kapasitet og maks effekt. Anse det som måling av energi over tid, slik at du som kunde får en indikasjon på driftstiden til batteriet. Når EGO har planlagt, produsert og spesialtilpasset sine batterier, har fokus vært på brukervennlighet kombinert med kraft. Du vil derfor kunne finne en integrert indikator som viser hvor mye strøm som er igjen til enhver tid.

Optimalisert ytelse og levetid

Alle delene EGO benytter seg av i batteriene er utvalgt fra velrennomerte produsenter med lang fartstid i bransjen. Dersom batteriet blir for varmt – som jo skjer desto mer kraft som skapes og varme som frigjøres – vil batteriet slå seg av. Dette optimerer levetiden til batteriet. Avanserte teknologier jobber for at batteriet ikke skal overopphetes når du for eksempel benytter en batteridrevet snøfreser i oppkjørselen tidlig før avreise til kontoret.

Markedsledende batteri

Du finner ikke kraftigere håndholdte batterier på markedet enn dette, og EGO Power+ har hele fem ulike typer å velge mellom. Batteriene er designet for å avgi akkurat den kraften du trenger for å få jobben gjort. Du vurderer selv hvor mye kraft du trenger til redskapet, og ikke minst hvor lenge du regner med å jobbe hver gang. På den måten finner du den batteritypen som er best egnet din bruk.