was successfully added to your cart.

Er en nær vedlikeholdsfri, frodig hage helt umulig?

By 10. juni 2022Blogginnlegg

Ønsker du en lettstelt hage som ser bra ut, men har ikke helt de grønne fingrene som trengs for å få det til? Frykt ikke. Det finnes lettvinte måter å skape en hage på som er både innbydende og frodig. Vi hjelper deg med noen tips og råd:

 • Velg planter som tåler litt
  Det finnes planter som er kjent som vintergrønne vekster, som for eksempel einer og tuja. Dette er planter som trenger lite vanning, og som egner seg ypperlig til det nordiske klimaet. Disse trenger lite sol, og kan også trives på steder i hagen med litt skygge.
 • Plant èn gang – det er nok
  Du kan også velge planter som kommer tilbake år etter år, såkalte stauder. Her har du en rekke forskjellige typer å velge mellom, og du kan enkelt sette sammen blomsterbed som blomstrer fra tidlig om våren til seint på sommeren. Mange av disse krever lite pleie og vedlikehold.
 • Jord som gjør luking enklere
  Torvfri jord er omdannet kompost, eller jord laget av kompost eller naturen selv over flere år. Dette er jord som produserer sin egen næring, og sørger for at plantene dine har rik tilgang på mat. Jord som inneholder torv må gjødsles oftere, og holder dårligere på næring. Torvfri jord gir mindre behov for å fylle på med næring, og plantene vil trives bedre.
 • Enkle, gode verktøy
  Når du ønsker en hage som ser bra ut er det av og til nødvendig med litt stell og vedlikehold. Går du for eksempel til innkjøp av en batteridrevet gresstrimmer fra EGO Power+ kommer du til de fleste steder i hagen. Du kan også gå kjapt over en mindre plen, komme til i skråninger og andre vanskelige steder. Batteriet du bruker i gresstrimmeren kan også brukes til andre hageverktøy i samme serie.

Ønsker du mer informasjon om batteridrevne gressklippere? Du finner mer informasjon om EGO Power+ her på nettsiden. Kontakt oss dersom du skulle ha spørsmål.