was successfully added to your cart.

Flåttmiddel du slipper å tenke på

By 9. februar 2021Blogg, mus, victorskadedyr

Flåttmiddel du slipper å tenke på

Det finnes en rekke ulike typer flåttmiddel på markedet, både for mennesker og kjæledyr. For oss tobente kan du blant annet kjøpe produkter som sprayes eller påsmøres huden. For hund og katt finnes det enda flere muligheter, som for eksempel tabletter, flåtthalsbånd og dråper. Disse produktene kan være greie å ha på reise eller tur, men er ikke like praktiske når du er hjemme. Visste du dermed at det finnes et flåttmiddel på markedet som forhindrer flåttbitt helt uten behov for applikasjon?

Hvorfor det er viktig med flåttmiddel

De fleste er nok klar over komplikasjonene som følger et eller flere flåttbitt, for mennesker, hunder og katter. Ikke bare er det ubehagelig, men faren er også stor for smitteoverføring av sykdommer som borreliose og TBE. Selv om de fleste flåttbitt er ufarlige og sjelden fører til noe alvorlig, er risikoen likevel der. Det er spesielt viktig ved flåttbitt å fjerne flåtten så raskt som mulig, noe som kan være vanskelig å oppdage i pelsen til hunder og katter. Det mest ideelle vil dermed være rett og slett å unngå å bli bitt av flått, og det er her flåttmiddel kommer inn i bildet.

Et flåttmiddel du kan legge ut og glemme

De fleste flåttmidler krever at du aktivt må gjøre noe for å beskytte deg, familien og kjæledyret. Dersom du ønsker beskyttelse hjemme, kan dette være både problematisk og slitsomt. Velger du derimot et flåttmiddel som tar seg av flåtten allerede før den får muligheten til å spre seg, minsker du risikoen for bitt og borreliose dramatisk. Thermacell Flåttkontroll er et slikt flåttmiddel som vil gjøre hverdagen din tryggere.

Ruller som beskytter mot flått

Thermacell Flåttkontroll er en metode for å bekjempe flått som er både enkel og effektiv, og tester viser at du kan redusere bestanden av flått med over 90% ved riktig bruk. Å ta flåttmiddelet i bruk kunne heller ikke vært mer brukervennlig – alt du trenger å gjøre er å legge ut ruller med spesialbomull i områder hvor mus ferdes. Årsaken til dette er at flåttnymfer fester seg til mus før de går over på større byttedyr. Når musen tar med seg bomullen fra rullene for å bygge reir, vil middelet i bomullen samtidig ta livet av flåtten.

Trygg beskyttelse

Det fine med flåttproduktene fra Thermacell er den trygge beskyttelsen, og ved korrekt bruk er metoden ufarlig for både mennesker og husdyr. Rullene er altså et godt valg dersom du ikke ønsker å uroe deg for helsen eller sikkerheten til verken familien eller kjæledyrene. Ved å følge instruksjonene er det kun flåtten som påvirkes av middelet i bomullen og rullene kan plasseres hvorenn du ser at musen ferdes.

Kan kombineres med andre løsninger

Rullene vil beskytte området hvor de legges ut, og eksempelvis vil èn pakke dekke et område på 340m2. Jo flere ruller som legges ut, jo større område vil beskyttes mot flått. Samtidig kan det være nødvendig i noen tilfeller å kombinere Thermacell Flåttkontroll med andre flåttløsninger, da spesielt om du har en katt som går løs eller en hund som liker å dra på tur i skog og mark. Dette fordi beskyttelsen mot flått kun er aktiv der rullene befinner seg. Det er samtidig ingenting i veien for å kombinere bruk av Flåttkontroll med midlertidige løsninger når du og kjæledyrene ikke er hjemme, som for eksempel flåtthalsbånd for hunder og katter.

Lang beskyttelse

I tillegg til å sikre en svært effektiv flåttbeskyttelse, er denne metoden også langvarig. To gangers årlig utplassering vil fjerne flått og gi beskyttelse hele året. Det vil si at du kan legge ut rullene og sette en kalenderpåminnelse om ny utsetting om seks måneder. Flåttrullene brytes også naturlig ned i naturen og etterlater seg ingen spor. Du trenger derfor heller ikke å lokalisere ruller du tidligere har lagt ut i nærområdet.

Ikke vent med å beskytte hjemmet ditt

Du kan allerede i dag sikre hjemmet og eiendommen din mot flått. Noragent tilbyr Thermacell Flåttkontroll, og du kan enkelt kjøpe en eller flere pakker via nettsiden. Skulle du ha spørsmål vedrørende produktet, kan du finne mer informasjon under produktbeskrivelsen eller ta direkte kontakt med Noragent.