was successfully added to your cart.

Gjør campingområdet hyggeligere for alle

By 9. mai 2022Blogginnlegg

Er du ansvarlig for en campingplass eller hytteutleie? Da er nok ikke myggen og de problemene som følger dens invasjon ukjent for deg eller gjestene dine. Det er gjerne slik at mange i forkant sjekker om et område er mye plaget av mygg og knott før de leier, for eksempel gjennom tilbakemeldinger fra tidligere gjester på nettet. Har du et stort myggproblem, kan du dermed miste potensiell inntekt. Fortvil ikke, det finnes en god løsning!

Mosquito Magnet til unnsetning

Har du ikke hørt om hva en myggmaskin kan utrette, vil du bli gledelig overrasket. Noragent fører Mosquito Magnet, også kalt en myggfelle, som lokker, fanger og reduserer både mygg og knott innenfor et område på 4000m2. Den lokker insektene mot fellen ved å omdanne propangass til karbondioksid i samspill med luktstoffet octenol. Når den er nær nok, vil myggen suges opp i fangstnettet hvor den dør innen et døgn. Totalt sett kan du få en fangst på opptil 10 000 per dag. For å forebygge, bør myggmaskinen settes ut før sommeren og være i drift hele sesongen. Den griper da inn i insektenes reproduksjonssyklus. Merkbare resultater kommer etter et par dager, og etter noen uker vil den lokale bestanden av mygg og knott være dramatisk redusert.

Gjestene vil takke deg

Dette er en liten investering som vil kunne ha store ringvirkninger. Ved å beskytte gjestene dine, og deres kjæledyr, sikrer du flere hyggelige minner. Du viser at du tar besøkendes ve og vel på alvor, og ryktet vil fort spre seg om den eller de myggfrie sonene du kan tilby. Vi kan også betrygge deg med at større insekter som veps, humle og bier vil ikke bli fanget. Merk samtidig at Mosquito Magnet ikke må benyttes innendørs og også må plasseres minst 15 meter fra der gjester vil oppholde seg.

Høres det interessant ut? Les gjerne mer her på nettsiden vår om de ulike alternativene vi fører, og kontakt oss dersom det er ønske om mer informasjon eller å utføre et større kjøp.