was successfully added to your cart.

Gresstrimmeren for de vanskelige områdene

By 5. august 2021Blogg

Før gressklipperen tar fatt på klippejobben, kan det være praktisk å gå over uteområdet med en gresstrimmer først. På denne måten kommer du til i vanskelige kanter, ved blomsterbed og hjørner der gressklipperen ikke når frem. Gresstrimmere er velegnet for å kantklippe gress og kanter. De er stillegående og praktiske, gjerne lette maskiner som passer til jobber som ikke krever for mye kraft. Er maskinen ledningsfri blir jobben desto enklere, og du står ikke i fare for å vær så uheldig å klippe over ledningen. Der bensindrevne kantklippere før har holdt mye av markedet, har batteridrevne modeller tatt over mer og mer av etterspørselen grunnet god brukervennlighet og hensyn til miljøet.

Fordelene med en batteridrevet gresstrimmer

Med en batteridrevet gresstrimmer kommer aldri ledningen i veien for jobben. Batteriet bør ikke være for tungt, slik at verktøyet er lett å manøvrere. Brukervennlighet er viktig, med ergonomisk grep og enkel manøvrering. Med en batteridrevet gresstrimmer lader du enkelt opp batteriet mellom hver bruk. Batteriet skal være kraftig, og ikke gå på akkord med den kraften en bensindrevet gresstrimmer har. Ta også stilling til om du ønsker en gresstrimmer med forhåndsvalg batteri eller om du ønsker batteri som passer på tvers av flere hageverktøy.

EGO – fremtidsrettet teknologi

Noragent har valgt å føre gresstrimmere fra EGO, en ledende leverandør av batteridrevne hageverktøy. Med hele fem forskjellige modeller å velge mellom vil du garantert finne en gresstrimmer som passer deg og din hage. Som for alle produktene i EGO-serien vil batteriet være kompatibelt med flere andre produkter, slik at du kan klippe gresset, skjære hekken og bruke gresstrimmeren med det samme batteriet. Enkelt, kostnadseffektivt og miljøvennlig. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den modellen som passer deg, med et batteri som har den kapasiteten du ser etter. Se vårt store utvalg her på nettsiden.