was successfully added to your cart.

Hagearbeid for økt velvære og helsegevinster

By 10. juni 2022Blogginnlegg

I de senere år, kanskje særlig etter nesten to år med pandemi, har nordmenns interesse for hagearbeid vært økende. Sosiale restriksjoner og mange på hjemmekontor bidro definitivt til dette. Stadig flere legger inn litt ekstra arbeid for å gjøre hagene sine penere og mange har gjennom dette kanskje oppdaget en helt ny hobby. Hagearbeid kan for noen være enkelt og uten særlig vedlikehold, mens andre kanskje ønsker større utfordringer.

  • Mye velvære i en velstelt hage
    I en hektisk og krevende hverdag er det mange av oss som finner både ro og inspirasjon i å arbeide utendørs i egen hage. Flere undersøkelser tyder faktisk på at mennesker som gjør dette regelmessig opplever både økt velvære og får flere helsemessige gevinster. Mange anser hagearbeid er som ren terapi. Det er en kilde til både fysisk aktivitet, estetisk nytelse og i tillegg skal man ikke må undervurdere følelsen av å se resultatene av eget arbeid. Det er mye stolthet i å stå foran en pen, velstelt hage som kan brukes til rekreasjon og som også gir eiendommen en ekstra fin utsmykning.
  • Enkle verktøy kan gi gode resultater
    Det er ikke nødvendig å være noen ekspert eller å ha såkalte «grønne fingre» dersom du virkelig har bestemt seg for å gjøre noe med hagen din. Du kan få gode råd hos din lokale forhandler av planter, blomster og alt som hører til hagearbeid. Det er heller ikke nødvendig med en stor, støyende og motorisert gressklipper. På mindre hageflater kan man fint nøye seg med en enkel batteridrevet gresstrimmer fra EGO Power+. Dette, i tillegg til gode hansker, en spade og en vannkanne utgjør en veldig god start på veien til et godt hageresultat.

Det finnes gode løsninger for akkurat din hage, uansett nivå og ambisjoner. Usikker på hvilke hageverktøy som er riktig for deg? Kontakt oss i Noragent, så hjelper vi deg.