was successfully added to your cart.

Hjelp fra den smarte, elektriske skadedyrjageren

By 12. desember 2022Blogginnlegg

Når du har oppdaget gnagerne, satt inn tiltak som en elektrisk musefelle, og ønsker litt ekstra sikkerhet – da er den elektriske skadedyrjageren et godt supplement. Dette er en giftfri jager som holder skadedyr, slik som rotter og mus, unna med lydteknologi. Ved å bruke en elektrisk skadedyrjager kan du redusere antall gnagere som oppsøker området.

Virkningen av en skadedyrjager

Den høye lydfrekvensen som apparatet gir fra seg er kun hørbar for gnagere, og vil ikke plukkes opp av hunden eller katten du har i hus. Ultralyden fungerer slik at den reflekteres av harde overflater. Dette gjør den velegnet for store rom, dog kun for innendørs bruk. Du kan forvente en levetid på mellom 3-5 år, og effekten vil du som regel merke etter en ukes tid.

Noen hensyn å ta

Har du allerede oppdaget mus eller rotter, anbefaler vi alltid at du benytter deg av feller for å få bukt med problemet. Dersom gnagerne allerede har funnet sin plass, er ikke den elektriske skadedyrjageren nok til å holde disse unna. Ultralyden vil derimot virke avskrekkende på dyrene, og være et godt supplement til en eller flere feller. Ønsker du å sette i gang forbyggende tiltak i et område der du tenker gangere kan komme inn, vil den elektriske skadedyrjageren være en skånsom måte å forhindre en invasjon.

Elektrisk- eller klappfelle

Det beste alternativet i kampen mot mus og rotter som allerede er i hus, er feller. En elektrisk felle er en effektiv og human måte å bli kvitt et gnagerproblem på. Victor tilbyr en rekke ulike løsninger, enten du trenger en felle som tar flere dyr i samme slengen eller om du ønsker den tradisjonelle klappfellen som kan gjenbrukes. Ta gjerne kontakt med din lokale forhandler dersom du trenger litt veiledning i hvilken Victor musefelle som passer best til ditt behov.