was successfully added to your cart.

Hvordan beskytte deg på båttur?

By 9. mai 2022Blogginnlegg

Se for deg at kvelden har lagt seg. Du og din kjære koser dere på en holme og ser fram til en kveld med vin og hygge under stjernehimmelen. Idet dere har åpnet vinflasken og satt fram snacks, hører dere en velkjent lyd. Dere har fått gjester, men ikke av det menneskelige slaget. Det er myggen som har meldt sin ankomst. Første tanke som slår deg, vil nok være at den romantiske aftenen må avlyses. Heldigvis er dette noe du kan unngå med en Thermacell mot mygg (tidligere kalt Thermacell myggjager).

Holder myggen unna

En Thermacell mot mygg holder blodsugende insekter unna ved å frigjøre virkestoffet pralletrin, som igjen skaper en 20m2 beskyttende sone. Innenfor denne sonen vil du kunne gjemme deg for både mygg og knott.  Vi anbefaler å skru på apparatet rundt 15 minutter før du har behov for en beskyttende sone. Det er omtrent så lang tid det tar før det avvisende middelet i apparatet får spredt seg i luften. Du kan skape en myggfri sone på uteplasser, dekk, åpne verandaer, gangveier, rundt svømmebassenget, i skogen, på holmer og på campingtur. Det vil si, de fleste steder utendørs, men aldri inne.

Mange muligheter

Thermacell mot mygg kommer i mange ulike varianter, tilpasset spesifikke bruksområder. Det finnes ikke en egen båtvariant, men du kan fint benytte deg av de fleste variantene såfremt du ikke bruker disse innvendig i båten. Det finnes for eksempel en campinglykt som både fungerer som en lykt og et myggapparat. Vi har også bordmodeller og apparat som kan festes til klærne. Felles for alle variantene er at de skaper den samme beskyttende, myggfrie sonen.

Er du nysgjerrig på hva du kan ta med deg på neste båttur? Se vårt sortiment her på nettsiden og kom den kjedelige mygginvasjonen i forkjøpet. Lurer du på noe kan du ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere.