was successfully added to your cart.

Hvordan bli kvitt brunsnegler

Brunsnegler liker ikke kaffe og salt

sneglepakken

sneglepakken

Forskere mener at kaffe er en av de ingrediensene som kan bidra til å beskytte plantene mot snegler. Det er også mange som mener at SALT er en effektiv metode.

Kaffe sprayes på planten eller direkte på sneglene. Sannsynligvis er det koffeinet i kaffen som lammer sneglene. Det eneste problemet er at kraftig regn kan fortynne kaffe eller vaske det bort.  Salt fungerer men er som kaffe, en kortvarig løsning på problemet.

«Om du dreper 200 snegler med salt, er det tilsynelatende 200 nye klare til å overta plassen deres neste dag – det monner ikke»

(kilde: Tips om brunskogsnegler)

Dersom du strør salt på snegler vil nye snegler tiltrekkes av lukten fra døde snegler og spise dem. Dette fører igjen til at andre snegler vokser og blir store og mer robuste.

Problemet med disse metodene er at sneglebekjempende produkter må tåle en god dose vær. Til forskjell fra tørre og granulerte produkter er geleen Sneglestopp fra Myggolf en effektiv til å bli kvitt brunsnegler i både tørt og fuktig vær.

Hvordan bli kvitt brunsnegler

Bruk Myggof Sneglestopp – legg en gelestripe rundt det du ønsker å beskytte. Helst på dagtid når sneglene er minst aktive. En stripe med gele har virketid på opptil to uker.

Brunsneglen har ingen naturlig plass i den norske naturen. Om man ønsker å holde plageånden unna, er det viktig å starte og beskytte blomster og busker tidlig i sesongen. Så snart det blir mildere i været bør man sette i gang tiltak. Med Myggolf Sneglestopp holder du sneglene enkelt borte. Brunsneglen er nå på EU sin liste over arter som bør utryddes.