was successfully added to your cart.

Kom myggproblemet i forkjøpet

By 30. mars 2022Blogginnlegg

Er du blant de mange som kjenner på stresset når varmestokken og gradene endelig stiger oppover? Ikke bare er det tid for vårrengjøring, men myggen våkner også fra sin dvale. På verdensbasis finnes det rundt 14 000 kjente myggarter, og hele 1 400 av disse irriterer folk og fe her til lands når det nærmer seg vår. Mange tenker ikke så mye over denne flyvende stikkemaskinen før det er for sent, og er ofte ikke klar over at det er mulig å komme problemet i forkjøpet.

Lokasjon spiller ingen rolle

Trenger du litt myggbekjempelse i hagen når du skal kose deg med et glass vin om kvelden? Eller kanskje når du sitter rundt bålet under en campingtur i vill natur? Eller hva med når du står klar i elva med alt av utstyr for dagens store fiskefangst? Det finnes utallige settinger hvor myggen ikke bare vil være til sjenanse, men også regelrett kan ødelegge hele opplevelsen. Heldigvis finnes det flere løsninger som kan redde dagen (og kvelden). Har du for eksempel hørt om myggjagere og myggmaskiner?

Noe alle bør ha

En myggmaskin er nærmest en selvfølge i de fleste hjem, i hvert fall for de som sliter med mygg og knott. Setter du ut en slik maskin i hagen eller annet uteområde, som tiltrekker, fanger og forebygger mygg, kan du leve livet ditt som normalt igjen. Hele 10 000 mygg om dagen kan elimineres over et område på 4000m2 i omkrets. Jo tidligere du setter ut maskinen, som kan stå på kontinuerlig, jo bedre er du beskyttet.

Beskyttelse på tur

Investerer du også i en eller flere typer myggjagere, har du en komplett beskyttelse. Myggjagere vil, som navnet tilsier, jage bort myggen. Disse skaper en beskyttelsessone på opptil 20m2, og er svært mobile. Avhengig av hvilken variant du velger, vil du kunne ta disse med på flyturen, fisketuren, campingturen og koseturen ut i hagen. De ulike typene er tilpasset de ulike behovene, slik at det kan lønne seg å gå til innkjøp av flere dersom du har mange bruksbehov.

Finn den varianten som passer ypperlig for deg og ditt behov her hos Noragent!