was successfully added to your cart.

Ledningsløs, utslippsfri og fremtidsrettet

By 10. januar 2022Blogginnlegg

Se for deg at du slipper å holde styr på en strømledning, du kan høre fuglene kvitre og du puster inn frisk luft mens du jobber i hagen. Du har ikke virkelig kjent på frihetsfølelsen før du har utført hagearbeidet med et batteridrevet hageredskap.

Uvurderlige fordeler
Batteridrevne hageredskaper gir deg muligheten til å bevege deg uforstyrret rundt i hagen, på hytta eller i innkjørselen uten å måtte ta hensyn til hvor langt ledningen rekker. Ikke nok med det, men du slipper også vibrasjon, støy og eksos. Også på vinteren er batteridrevne verktøy effektive. En batteridrevet snøfreser går for eksempel stillere en sin bensindrevne konkurrent, er rimeligere i drift og krever mindre vedlikehold.

Tilpass de batteridrevne redskapene etter ditt behov

Når du skal velge riktig redskap for jobben er det viktig å ta hensyn til hva du faktisk trenger av kraft og ytelse. Hobbyentusiasten har kanskje mindre behov for maksimal batterikapasitet enn vaktmesteren, og hun som har en liten hageflekk vil kanskje ha behov for færre redskaper enn han som har en stor uteplass. Det fine med EGO Power+ batteridrevne hageredskap er at batteriet passer alle modellene, slik at du kan benytte dette på tvers av redskapene du eier. Ta gjerne en kikk i EGO sin produktkatalog for inspirasjon og mer informasjon.

Fremtidens produkt

Batteriene som benyttes i produkter i serien EGO Power+ er meget energieffektive og gir optimal ytelse. Når du jobber med et batteridrevent redskap er det helt utslippsfritt, det er mindre støy når du jobber og du trenger ikke å kjøpe bensin for å fylle på når motoren er tom. Når batteriet er tomt for kraft lader du enkelt opp batteriet i medfølgende lader. I en verden der vi stadig har behov for innovative, miljøvennlige løsninger er de batteridrevne hageverktøyene et godt sted i riktig retning. Bruker- og miljøvennlige valg som er rimelige i drift – et grønt valg for fremtiden.