was successfully added to your cart.

Løvblåsere som gjør hagejobben til en lek

By 18. februar 2022Blogginnlegg

En løvblåser fungerer som en slags omvendt støvsuger, ved å blåse all kraft utover. Dette er et hageverktøy som er spesielt godt egnet til å fjerne store menger løv og annet i hagen som ellers krever mye innsats og krefter for å fjerne manuelt, for eksempel med en rake. Løvblåseren har stor munning og dermed kapasitet til et dekke et stort område, noe som gjør det desto enklere å blåse mye løv i samme retning samtidig. Effektivt og tidssparende – og med en batteridrevet løvblåser gjør du det også uten utslipp og nærmest fritt for snøy.

Utelukkende et redskap for høsten?

Det fine med løvblåseren er at den kan brukes til så mye forskjellig. Høstløv er naturligvis et vanlig sted å begynne, men bruken behøver ikke å starte på høsten. Etter at du har vasket bilen kan du med fordel blåse den tørr med løvblåseren om sommeren. Garasjen kan ha godt av en vårrengjøring, og med løvblåseren er jobben med å få ut grus og skitt gjort på rekordtid. Benytt løvblåseren til å gå over terrenget på hytta, slik at kongler, granbar og mose kan ryddes på enkelt og effektivt vis. Mulighetene er mange.

Batteridreven løvblåser

Det er mange fordeler med å velge en løvblåser som går på batteri. Du slipper eksosutslipp og eventuelle ledninger, og blåsingen blir mindre støyende. Uansett om jobben er liten eller stor kan batteridrevne verktøy tilpasses. Kanskje er du redd for at du skal gå tom for batteri mens du jobber? Da kan det være en fordel å ha mer enn ett batteri til din løvblåser. Batteri blir da ingen bekymring – du har alltid et fulladet et klar til bruk. I EGO sin serie kan du benytte samme batteri til flere hageverktøy, slik at du får maksimal bruk ut av produktene dine.