was successfully added to your cart.

Musefellene for deg som er engstelig for gnagere

By 12. desember 2022Blogginnlegg
mouse

Mus kan for noen være en kilde til frykt, tap av søvn og engstelse. Når du skal legge deg om kvelden og alt du hører er krafsende lyder i rommet ved siden av – ja, da vil det være vanskelig for de fleste å falle i søvn. Det er ikke slik at mus i seg selv er direkte farlige, men de kan gjøre nok skade til å holde nattesøvnen unna.

Økonomisk alternativ

Det kan være fristende å betale for hjelp når frykten for smågnageren er sterk nok. I dag finnes det derimot en rekke gode alternativer når det kommer til musefeller, hvorav noen er designet så du slipper å se skadedyret. De fleste feller kan benyttes igjen og igjen, med brukervennlig og enkel håndtering. Victor har en rekke produkter som passer godt når du vil ha minst mulig med dyret å gjøre. Møt noen av variantene av Victor musefelle:

  • Den tunnelformede Victor Clean- Kill musefellen: Denne fellen plasserer du langs en vegg der du vet at mus ferdes. Fellen tømmer du enkelt ved å holde armerings- knappen nede, samtidig som du drar opp Kill-gaten. Når du så vender fellen nedover, sklir gnageren enkelt ut uten at du trenger å ta på den.
  • Victor Smart-Kill Wi-Fi elektrisk musefelle: Denne fellen er genial i sin enkelhet, og mus avlives humant og effektivt med strøm. Kobler du fellen til internett får du varsel når det er mus i fellen, og du kan enkelt forberede deg på tømming. Du kan så tømme fellen uten å se eller å ta på dyret.
  • Victor Elektrisk musefelle: Denne fellen vil fange mus i et eget kammer, som du enkelt tømmer. Humant, enkelt og helt uten gift slik som med de andre fellene til Victor.

Lurer du på hvilken som passer deg? Les mer på nettsiden eller kontakt Noragent for mer informasjon og nyttige tips.