was successfully added to your cart.

Det eksisterer en rekke produkter på markedet i dag som i mer eller mindre grad hjelper deg mot myggproblemer. Å anskaffe seg en myggfelle er kanskje det aller mest effektive middel dersom du har store problemer med mygg der du oppholder deg.

Executive myggfelle

Executive myggfelle

Ikke alle myggfeller er konstruert likt. En del feller vil tiltrekke seg og drepe noen mygg. Men bare noen få kan redusere bestanden innen et gitt område slik at det merkes markant, spørmålet er hva man er villig til å investere for å kvitte seg med problemet. Om myggen er en pest og en plage, er kanskje en felle til mellom 6-13000 verd investeringen dersom du har hus eller hytte til flere millioner og opplever at livskvaliteten reduseres som følge av store plager med mygg.

Flere tester er utført på disse maskinene for å vise hvilke som gjør det best og under hvilke omstendigheter de fungerer. I uavhengige tester, synes en merkevare å komme ut på toppen, og resultatene er imponerende – tusenvis av insekter går i fellen. Har du behov for en myggfelle som faktisk fungerer er verdens mest solgte myggfelle Mosquito Magnet et alternativ. Fellen er overlegen i tester, og kan bidra til å merkbart redusere bestanden av plagsomme blodsugende insekter.