was successfully added to your cart.

Myggjagere – en liten oversikt og guide

By 30. mars 2022Blogginnlegg

En myggjager er akkurat det navnet tilsier – et apparat som jager vekk mygg og knott. Det finnes varianter av myggjagere som lager lyd for å skremme bort insektene, men mest vanlig er nok apparat som benytter seg av innsektsmiddelet prallethrin. Dette er en væske som vaporiserer ut i luften uten å være til sjenanse for mennesker, men som effektivt skaper en 20 kvadratmeter myggfri sone. Thermcell mot mygg er eksempelvis særdeles enkle i bruk, naturligvis uten ledninger og er derfor meget portable for utendørs bruk.

Forskjellige typer

Den typen apparat som passer best til hverdagsbruk er Thermacell Halo mini. Den er kompakt og stilren, med rom til å oppbevare refillmatter inne i selve apparatet. Apparatet kan stå diskre på et avlastningsbord ved hagegruppen eller plasseres på gulvnivå der du sitter ute. Du oppnår hele 20 kvadratmeter mygg- og knottfri sone, slik at du ikke behøver å irritere deg over summing og insektsstikk. Etter hvert blir du så vant til den gode effekten av apparatet, at du tar for gitt at det er mygg- og knottfritt når du befinner deg utendørs..

Thermacell til skogsturen

Ja, du leste riktig. Det finnes også modeller som er godt egnet til teltturen i skogen, fisketuren ved vannet eller de endeløse stillesittende timene på jakt. Et håndholdt apparat kan du plassere akkurat der det passer deg, enten det er på gresset ved siden av deg eller i en lomme på sekken. Resultatet? En 20 kvadratmeter mygg- og knottfri sone som følger deg der du går. Refillen her kommer med virketid på opptil 12 timer. Det er mye tid hvor du kan tenke på alt annet enn en summing rundt ørene dine.

Thermacell på utlandstur?

Skal du ut på reise og ønsker å ta med deg den gode myggfrie opplevelsen på ferien? Med Thermacell E55 har du en oppladbar variant som enkelt kan tas med på tur. Denne leverer over 6 timers bruk før den trenger påfyll.

Se alle våre spennende varianter her på nettside – og kjøp den som passer ditt behov best allerede i dag!