Myggolf, myggmidler

Norske Myggolf har vært mer enn 20 år i markedet og er ledende som leverandør av myggmidler.

Myggolf gir beskyttelse mot mygg og knott i opptil 14 timer, og passer til hele familien.  Inneholder virkestoffet Saltidin som er effektive mot både mygg og flått. I Myggolfserien finnes det milde og hudvennlige varianter, men også sterkere produkter for deg som vil ha ekstra lang beskyttelse.

Myggolf-myggmiddler-alle-prod-ikke-trix-2014

Myggolf produkter

Myggolf myggemelkMyggmelk-web
Gir ekstra lang beskyttelse, i opptil 14 timer mot mygg og knott. Melken rulles på huden og smøres deretter utover. Drøy i bruk. Aktiv ingrediens 20% Saltidin.

 

Roll-onRoll-on-skygge-web

Gir beskyttelse mot mygg og knott. Roll-on rulles på huden og smøres utover med hendene. Meget drøy i bruk. Aktiv ingrediens 13% Saltidin

Myggolf spray

Spray-web
Myggolf spray gir beskyttelse mot både mygg, knott og flått. I sprayen er det tilsatt et polymèr, en ingrediens benyttet i legemiddelbransjen, som gjør at blandingen legger seg som en film på huden. Fungerer på alle, men optimal for barn eller personer med sensitiv hud. Middelet sitter ekstra godt

Myggolf ServiettServietter-med-ark-web

Myggolf servietter gir deg optimal beskyttelse mot mygg. De er enkle i bruk og tar liten plass. Serviettene fungerer best på klær da mygg og andre insekter ofte stikker gjennom tekstiler. Aktiv ingrediens 13% Saltidin.

Myggolf spiralSpiral-web

Et klassisk ferieprodukt som holder myggen unna på lyse sommerkvelder. Myggolf spiral er laget på basis av uttrekk fra naturlige krysantemumplanter. Pyretrum eller pyretriner som det aktive stoffet fra planten heter, er meget effektivt til å paralysere eller drepe de fleste typer insekt. Pyretriners effektivitet mot insekter samt dets naturlighet er årsak til at denne ingrediensen er det mest brukte middelet for å avskrekke eller drepe insekter i hele verden. Myggolf spiral avgir en røyk som mygg og andre insekter ikke liker. Spiralen er til bruk utendørs og er den eneste på det norske markedet som er laget av naturlig pyretrum. Naturlig pyretrum er uttrekk fra krysantemumplanten, og Kenya står for 90 % av verdens produksjon av dette stoffet. Det er også her Myggolf spiral blir produsert. Pyretrum er et insektisid som er dødelig for de fleste typer insekter og er den mest brukte ingrediensen innenfor insektmidler i verden i dag. Røyken som oppstår har en avskrekkende effekt på mygg og andre insekter.

Myggolf kløstopp

Kløstopp-web
-Et lindrende middel som effektivt kjøler ned hud som har blitt stukket av insekter, brent av brennmanet eller vært i kontakt med brennesle. Jo raskere du påfører kløstopp, jo bedre fungerer

Stikk’AStikka-200ml-skygge-web

En insektspray som effektivt tar knekken på alle typer insekter. Den inneholder pyretriner som er det mest effektive og naturlige middelet mot insekter. Sprayen vil lamme insektene i det de blir truffet av sprøytetåken og deretter vil de raskt dø. Stikk´A® innsektspray inneholder hele 400 ml som gjør den meget drøy. Den kan sprayes rett på insektene og har best effekt mot flygende insekter som veps, mygg, klegg, knott osv. Vi anbefaler ikke å bekjempe hele vepsebol med denne. Har også god effekt på krypende insekter som maur, biller, sølvkre osv.

  • Bauhaus
  • Felleskjøpet
  • BYGGtorget
  • Byggmakker
  • G-Sport
  • Intersport
  • Joker
  • Spar
  • Meny