Myggolf-logo

 

HVILKEN MYGG?

 
KLASSISKE MYGGPRODUKTER UTVIKLET FOR NORSKE FORHOLD

 

HVILKEN MYGG?

 
KLASSISKE MYGGPRODUKTER UTVIKLET FOR NORSKE FORHOLD

Norske Myggolf har vært mer enn 20 år i markedet og er ledende innen myggmidler.

Norske Myggolf har vært mer enn 20 år i markedet og er ledende innen myggmidler.

 

MYGGPRODUKTER TIL HELE FAMILIEN

Myggolf beskytter mot mygg, knott og flått.

serien finnes det milde og hudvennelige, til sterkt beskyttende varianter som virker i opptil 14 timer.

Virkestoffet Saltidin er anbefalt av verdens helseorganisasjon WHO. 

 

 

MYGGPRODUKTER TIL HELE FAMILIEN

 

Roll-on-mini

Myggolf Roll-on


Gir beskyttelse mot mygg, knott og flått. Roll-on rulles på huden og smøres utover med hendene. Meget drøy i bruk. Aktiv ingrediens 13% Saltidin

Myggmelk-mini

Myggolf myggmelk


Gir ekstra lang beskyttelse, i opptil 14 timer mot mygg, knott og flått. . Melken rulles på huden og smøres deretter utover. Drøy i bruk. Aktiv ingrediens 20% Saltidin.

Spray-mini

Myggolf spray


Myggolf spray gir beskyttelse mot både mygg, knott og flått. Tilsatt et polymèr som gjør at sprayen legger seg som en film på huden. Fungerer på alle, men optimal for barn eller personer med sensitiv hud. Middelet sitter ekstra godt.

Kløstopp-mini

Myggolf kløstopp


-Et lindrende middel som effektivt kjøler ned hud som har blitt stukket av insekter, brent av brennmanet eller vært i kontakt med brennesle. Jo raskere du påfører kløstopp, jo bedre fungerer det.

Spiral-mini

Myggolf spiral


spiralen er laget på basis fra naturlige krysantemumplanter og er den eneste på det norske markedet som er laget av naturlig pyretrum. . Pyretrum er meget effektivt til å paralysere eller drepe de fleste typer insekt.  Myggolf spiral er til bruk utendørs, og røyken som oppstår har en avskrekkende effekt på mygg og andre insekter.

Serviett-mini

Myggolf serviett


Myggolf servietter gir deg optimal beskyttelse mot mygg, knott og flått. . De er enkle i bruk og tar liten plass. Serviettene fungerer best utenpå klær. Aktiv ingrediens 13% Saltidin.

Stikka-mini

Myggolf stikk’A


En insektspray som effektivt tar knekken på alle typer insekter. Den inneholder pyretriner som er det mest effektive og naturlige middelet mot insekter. Sprayen lammer insektene og vil deretter raskt dø. Inneholder 400 ml.