myggspray

 

HVILKEN MYGG?

 
MYGGSPRAY OG MYGGPRODUKTER FOR NORSKE FORHOLD

 

HVILKEN MYGG?

 
KLASSISKE MYGGPRODUKTER UTVIKLET FOR NORSKE FORHOLD

Norske Myggolf har vært mer enn 20 år på
markedet og er ledende innen myggmidler.

Norske Myggolf har vært mer enn 20 år i markedet og er ledende innen myggmidler.

 

MYGGOLF GIR BESKYTTELSE MOT MYGG, KNOTT OG FLÅTT

 

 

 

 

 

MYGGPRODUKTER TIL HELE FAMILIEN

 

Myggmelk-mini

Myggolf myggmelk


Gir ekstra lang beskyttelse (opptil 14 timer) mot mygg, knott og flått. Melken rulles på huden og smøres deretter utover. Drøy i bruk. Aktiv ingrediens: citriodiol 28,68%.

Spray-mini

Myggolf spray


Myggspray er enkel å bruke og gir beskyttelse mot mygg, knott og flått. Aktiv ingrediens: Saltidin 20% .

Serviett-mini

Myggolf serviett


Myggolf myggservietter gir deg optimal beskyttelse mot mygg, knott og flått. De er enkle i bruk og tar liten plass. Serviettene fungerer best utenpå klær. Aktiv ingrediens: Saltidin 20% .

Spiral-mini

Myggolf spiral


Myggolf Spiral er til bruk utendørs, og røyken som oppstår har en avskrekkende effekt på mygg og andre insekter. Aktiv ingrediense: Metofluthrin.

Kløstopp-mini

Myggolf kløstopp


Et lindrende middel som effektivt kjøler ned hud som har blitt stukket av insekter, brent av brennmanet eller vært i kontakt med brennesle. Jo raskere du påfører Kløstopp, jo bedre fungerer det.

Hvordan den virker

Thermacell myggjager MR300

Alle myggjagerne fra Thermacell avgir den samme gode effekten, men det er designet flere modeller for å gi deg den ultimate opplevelsen til ditt bruk.

Thermacell MR300 benytter gasspatron og myggavvisende matter som refill. Den myggfrie sonen skapes ved at gasspatronen varmer opp metallgrillen som er innsatt med en Allethrin-matte. Allethrin er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter. Husk å sjekke at du ser en bluss i vinduet på apparatet, dette betyr at sonen varmes opp (10-15 minutter) og snart er aktiv.

Tilbehør

Gasspatroner og matter

I esken følger det med 1 gasspatron og 3 matter med myggavvisende middel (Allethrin). En gasspatron varer i 12 timer, og man skal skifte matte etter 4 timer for at jageren skal virke optimalt.

Gasspatronen installeres/skiftes ved at man åpner myggjageren og skrur den fast via gjengene. Lokket settes på, og knappen på utsiden settes deretter i ON-posisjon. Man skal da høre en svak suselyd, som indikrerer at gassen slipper ut og kan antenne glødetråden. Man klikker deretter tenneknappen 3 – 4 ganger, og ser gjennom kikkhullet at glødetråden antenner og gløder svakt. Deretter tar man den blå matten og skyver denne under gitteret til varmeplaten. Husk å skru apparatet på OFF når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig gass.

Ekstra refill kjøpes separat og kommer i 10-pk, 4-pk og 1-pk (kun i salg hos forhandler).

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilket produkt burde jeg velge?

Våre produkter har ulike bruksområder og valget ditt vil være avhengig av hva som er formålet. Dersom du skal på campingtur og ønsker å holde myggen unna, vil Myggolf Spiral være en god investering. Har du planer om å tilbringe tid i områder med mye mygg, knott og flått er det essensielt at du også beskytter deg. Da er myggspray eller myggmelk som påføres huden midt i blinken. Har du behov for noe enkelt til engangsbruk, har vi myggservietter som kan brukes utenpå klær. Har skaden allerede skjedd og kløen blitt for mye, er Myggolf Kløstopp redningen.

Hvor kjøper jeg produktene deres?

Hva er forskjellen på produktene deres?

Hva er pyretrum og saltidin?

Kan barn bruke produktene?