was successfully added to your cart.

Noragent AS utvider samarbeidet med Norges Skiforbund

By 14. oktober 2016Nyheter

Pressemelding  •  okt 14, 2016 11:59 CEST

Hopplandslaget

Noragent AS har gjennom flere år hatt et sponsorsamarbeid med NSF og Skipool Norway og gitt det norske langrennslandslaget varme føtter med Thermacell varmesåler. Nå utvides samarbeidet også til å gjelde hopplandslaget.

Thermacell varmesåler kan brukes i alle typer sko og hjelper deg med å holde kulden borte gjennom vinteren. De er testet i ekstreme værforhold og med den lille, trådløse fjernkontrollen regulerer du varmen selv mellom de 3 temperaturinnstillingene. Varmesålene kan lades 500 ganger, har utskiftsbare batterier og gir deg totalt 2500 timer med varme.

I forrige uke møtte vi Bjørn Einar Romøren for å gå over de siste detaljene i kontrakten, og personlig er han veldig fornøyd med det nye samarbeidet:

«Dette samarbeidet er en viktig del i vår søken etter å gjøre alt vi kan for å legge til rette for best mulig resultater og det gjelder like mye oss rundt utøverne som utøverne selv. For å sikre at alle holder seg friske er varme føtter et must gjennom en lang, travel og kald sesong. Thermacell varmesåler vil derfor være gull verdt for oss. Som tidligere skihopper har jeg selv erfaring med blåfrosne tær og synkende kvalitet på trening, samt unødvendige forkjølelser. På grunnlag av dette er jeg svært fornøyd med og kunne fronte et produkt som ikke bare er et komfortprodukt, men noe som minsker helserisiko og øker prestasjon!»

Fra Noragent sitt ståsted er det i tillegg til bred distribusjon av Thermacell varmesåler i markedet, også svært viktig med gode og riktige samarbeidspartnere i aktive miljøer. Thomas Holmen-Jensen, daglig leder i Noragent AS sier følgende om samarbeidet:

«Vi er stolte av å utvide vårt samarbeid med Norges Skiforbund, til også å gjelde hopplandslaget. For Noragent er det viktig å være tilstede på arenaer der produktene våre kan utgjøre en forskjell. Hopperne våre er mye ute i kaldt vintervær (og deltar i mange kalde renn), ofte lenge av gangen og med utstyr som skal av og på flere ganger. For ikke å snakke om støtteapparatet som står og ser på. Denne gjengen vet hva det vil si å fryse, og de kjenner konsekvensene av nettopp det. De er svært profesjonelle i sitt arbeid med å forhindre dette og da er det spesielt gøy at de har valgt THERMACELL varmesåler som et viktig element i dette arbeidet. Hopp er samtidig en idrett med sterke tradisjoner i Norge og vi har et lag som er helt i verdenstoppen. Det er kjempegøy og vi heier selvfølgelig frem gutter og jenter og håper de står helt øverst på pallen når medaljene deles ut i sesongen som kommer. Vi gleder oss til å ta fatt på en ny skisesong, og håper enda flere holder seg gode og varme på bena!»

Eier av varemerket Myggolf og distributør av Mosquito Magnet®, ThermaCell®, Victor®, Swissinno®, Trix® og Hot-Table®. Produktene selges gjennom en rekke forhandlere i hele Norge. Noragent har fem ganger blitt utnevnt til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv og er regelmessig omtalt i mediene for sine innovative og effektive produkter. Vår forretningsidé er å utvikle, foredle og distribuere produkter med kvalitet, service og forbrukeren i sentrum.

Leave a Reply