was successfully added to your cart.

Slik bruker du Victor®elektronisk rottefelle

By 25. oktober 2018Blogg, Rotter, victorskadedyr

Rotter er ikke noe du vil ha i hus. De kan faktisk klatre opp loddrette vegger, hoppe ned ca 20 meter uten å ta skade og presse seg inn åpninger på størrelse med et kronestykke.

Victor®elektronisk rottefelle er den ultimate fellen for å kvitte seg med nettopp dette problemet. Den fanger opp til 50 rotter før du må skifte batterier (C-batterier).

Alt du trenger å gjøre er og legge peanøttsmør eller annen proteinrik åte i åtekoppen som er plassert i enden av fellen, deretter lukker du lokket inntil igjen. Sett fellen der du har observert rotter, helst inntil en vegg og skru på fellen. Du vil nå se at den blinker grønt en gang og det kommer en liten «durelyd» for å indikere at den er aktiv.

Tips: Legg åte i åtekoppen med en q-tips eller annet verktøy så ikke rottene skal lukte deg og bli skremt.

Fellen fungerer ved at den leverer et elektrosjokk når rotta står på begge platene inne i fellen. På denne måten slipper du å bruke gift eller kjemikalier i hjemmet, og husk at den kun er ment for innendørs bruk.

 

Med den elektroniske rottefellen fra Victor® slipper du å sjekke fellen manuelt hver dag. Når det er fangst i fellen vil LED-lyset blinke grønt. Dersom du ser et rødt og blinkende lys er det på tide og skifte batterier.

Les også: 6 tips til åte i rottefellen

Nytt av året lar fellen deg ta av lokket slik at du enkelt kan rengjøre platene mellom hver fangst for best effekt. Etter en fangst kan du bare skru av fellen og fjerne lokket. Kast deretter rotta uten å ta på den, enkelt og effektivt! Fellen er nå klar for neste fangst!

Leave a Reply