was successfully added to your cart.

Unngå at skoleturen blir et mareritt

By 9. mai 2022Blogginnlegg

Med sommermånedene rundt hjørnet, er været også langt mer behagelig. Det vet skoleklasser og speidergrupper å utnytte, ofte gjennom overnattingsturer i skog og mark under åpen himmel eller i telt. Dette er flotte opplevelser som lærer barn og unge å virkelig sette pris på den vakre naturen vi har omkring oss. Samtidig kan mangelfull planlegging føre til at en fin tur kjapt snur seg til å bli rene marerittet. Med myggen på plass rund leirbålet, kan er det vanskelig å holde den gode stemningen oppe.

Ta med redningen i sekken

Thermacell mot mygg (tidligere kalt Thermacell myggjager) kan fort bli turens redning dersom myggen skulle dukke opp. Dette er en serie myggapparat som skaper en beskyttende 20m2 mygg- og knottfri sone. Felles for alle apparatene er den kompakte størrelsen og måten de fungerer på, men de er samtidig designet litt forskjellig avhengig av bruksområde.

Ulike muligheter

Her er noen ypperlige varianter for skoleturen:

  • Thermacell MR300 passer perfekt til alt fra hagebruk til tur. Dette er den nyeste modellen innen håndholdte Thermacell-apparater som beskytter mot mygg og knott før de stikker eller plager deg. Dette er en håndholdt, portabel lettvekter.
  • Thermacell MR450 passer perfekt til jakt, fiske og friluftsliv generelt. Den er gummiarmert og har en medfølgende klips som lar deg feste apparatet til klærne.
  • Thermacell MRCLE campinglykt passer perfekt på tur, camping, jakt og for friluftsliv ellers. Den er både en lykt og et myggapparat, så du har her to produkter i ett.
  • Thermacell Backpacker festes på en gassbrenner for mygg- og knottfri sone, og passer perfekt for turer og friluftsliv ellers. Den veier lite og har en medfølgende bæreveske.

Finn din variant

Uansett hvilken variant som passer best for turen, vil du og resten av turgruppen være garantert effektiv myggavvisning. Apparatene er lydløse og luktfrie, og per refill har du 12 timers beskyttelse. Les mer om hvert apparat her på nettsiden, og kontakt gjerne oss eller våre forhandlere ved spørsmål.