was successfully added to your cart.

Ut på tur, aldri…myggplaget?

By 30. mars 2022Blogginnlegg

Er det noe vi nordmenn er både kjente for og glade i, så er det å dra på tur. Om det så er snakk om en tur på fjellet med en Kvikk Lunsj og kakao i ryggsekken eller en campingtur langsmed vannet, det finnes ikke vær eller sesong hvor en tur ut ikke kan finne sted. Så snart temperaturen stiger over 10 grader, er det samtidig også en annen skapning du kan forvente deg som følgesvenn. Myggen.

En gledesdreper

Er du godt vant med å dra ut i skog og mark, har du nok en god del triks på lur for å holde myggen unna. Er du litt mer i oppstartsfasen med å utforske det Norge (og utlandet) har å by på, kan myggens nærvær komme overraskende på. Noe som er sikkert og visst; er du ikke godt nok forberedt, vil turen kunne bli et mareritt. Det er lite som sliter mer på psyken enn en konstant sverm av mygg når alt du ønsker er å sove eller nyte et måltid med reisefølget.

Det finner en ypperlig løsning

Det som er fint å vite, er at det finnes en løsning som virkelig kan redde stemningen, humøret og kroppen. Faktisk finnes det flere forskjellige løsninger. Med en Thermacell myggjager vil du kunne gjøre nettopp det som navnet tilsier – jage bort myggen før de kommer faretruende nær. Det finnes en rekke varianter å velge mellom, hvorav flere er spesielt designet for å være med på camping- eller fisketuren. Hva er det som er så fantastisk med denne myggjageren? Den er 98% effektiv innen en radius på 20m2. Det innebærer at det innenfor denne sonen vil være fritt for mygg og knott. Myggjagerne er kjempe enkle i bruk, og er både luktfrie og portable.

Bestill din myggjager her hos Noragent eller finn din nærmeste forhandler.