was successfully added to your cart.

Velg en batteridrevet gressklipper som er best i test

By 4. juni 2020Gressklipper

Mange anser det som helt essensielt med en lettstartet og miljøvennlig løsning når det er tid for å klippe gresset, noe som har ført til at bensindrevne gressklippere nå er gårsdagens nytt. Skal du kjøpe gressklipper i dag har du heldigvis en rekke spennende alternativer å velge mellom, og markedet har spesielt fått øynene opp for batteridrevne maskiner og hageredskaper. Dersom du er på utkikk etter det beste og mest brukervennlige innen gressklipping, bør du investere i en batteridrevet gressklipper fra EGO Power+.

gressklipper

Hva er en batteridrevet gressklipper?

Kort sagt, batteridrevne gressklippere er det beste som har skjedd deg som selv ønsker å gjøre effektiv og grønn gressklipping. Batteridrevne gressklippere fra EGO Power+ er fullverdige og miljøvennlige alternativ til bensindrevne maskiner, og vi tør påstå at de batteridrevne faktisk er bedre. Det spiller ingen rolle om du har liten eller stor hage, om du skal klippe tørt gress eller fuktig gress – en batteridrevet gressklipper tar jobben!

post_icon

Garanti

Alle produkter fra EGO Power+ leveres med 5 års garanti på verktøy og 3 års garanti på batterier.

garanti

Fordeler du ikke kan være foruten

Dersom du er i prosessen med å overveie
fordelene og ulempene med å bytte over fra en bensindreven gressklipper, kan vi glede deg. Den batteridrevne gressklipperen har nemlig helt overveiende positive egenskaper. Når du skal klippe plen, vil du blant annet kunne forvente følgende:

Kraftig motor: En batteridrevet gressklipper fra EGO Power+ kan fint overgå selv en
bensindreven gressklipper når det kommer til motorkraft. Kombinasjonen av unik batteri-
teknologi og børsteløs motor gjør at du får kraft, kapasitet og fleksibilitet som ingen andre kan måle seg med.

Lavt lydnivå: Ikke bare produserer en
batteridrevet gressklipper fra EGO Power+ mindre støy, men støy og vibrasjon reduseres til et absolutt minimum. Du kan dermed fint holde gående en samtale med naboen eller lytte til musikk mens du klipper.

Innovative løsninger: De ulike modellene i EGO Power+-serien har en rekke praktiske løsninger. Hjuldrift på alle modeller. Velg mellom bioklipp, oppsamler eller utkast.
Praktisk sammenleggbart håndtak for plass-
besparende oppbevaring, samt LED-lys for klipping i mørket.

Enkel lading: Med ladetid på 25-60 minutter, vil batteriene fra EGO Power+ lades raskere enn de utlades. Ikke nok med det, men du slipper selvsagt også bensin- og oljesøl.

image

Plassbesparing: En gressklipper fra
EGO Power+ ser kanskje ganske stor ut, men skinnet kan bedra. Klipperen tar liten plass og du kan enkelt folde den sammen for
oppbevaring når du er ferdig med
gressklippingen.

Unik brukerkomfort: Brukerkomforten til en klipper fra EGO Power+ er på et helt annet nivå enn for tradisjonelle, bensindrevne maskiner. Lav vekt, regulerbar drift på hjulene, samt og krefter i massevis.

Praktiske batterier: Med full-flex batterier som går på tvers av produktserien, slipper du å gå til innkjøp av flere ulike batterityper.

gressklipper
EGO-Power+

Tidligere kunder taler vår sak

Om du enda skulle være i tvil, vil det kanskje hjelpe å høre hva våre kunder mener om sine batteridrevne gressklippere:

«Det er bare å fastslå at min inntreden i EGOs univers har forandret hele min måte å drive hagearbeid på. Om det er hverdag eller helg spiller ingen rolle, naboene hører meg likevel ikke der jeg går søndagstur med klipperen min. Gressplenen på 1.4 mål tar omtrent 1.5 time å klippe, og den oppgaven løser klipperen problemfritt uten at det store batteriet må lades. At den også startes med ett enkelt knappetrykk, i tillegg til å være utrolig lettkjørt, har gjort klippingen til en fornøyelse!»
«EGO Power+ er rett og slett fenomenal, selv i 40 cm gress og blomstereng! Jeg hadde aldri drømt om at det kunne være så gøy å få det pent på hytta.»

Ønsker du å lese ytterligere erfaringer?
Du finner flere kundeuttalelser her.

Kjøp en gressklipper fra EGO
Power+ i dag

Sesongen har allerede startet, og det betyr at det er på tide å bytte til en gressklipper fra EGO Power+. Husk at alle produkter i serien har hele 5 års garanti på verktøy/maskin og
3 års garanti på batterier.

Finn en batteridrevet gressklipper som passer dine behov ved å se igjennom vårt utvalg her.
Når du vet hva du vil ha, kan du kjøpe din modell hos utvalgte forhandlere i oversikten nedenfor.

SE EGO FORHANDLERE HER