was successfully added to your cart.

Victor elektrisk rottefelle – for stor fangst

By 12. desember 2022Blogginnlegg

En mus kan se ganske liten ut, spesielt sammenliknet med en rotte. En ung rotte kan forveksles med en vanlig, fullvokst husmus, som er et sted mellom 6 og 10 cm lang. En fullvoksen rotte kan fort strekke seg oppimot 25 cm, og trenger naturligvis en felle som tåler litt mer enn en tradisjonell musefelle. Derfor har Victor konstruert Victor Elektrisk Rottefelle, en meget kraftig felle som gjør jobben med å fange selv de største rottene.

En innendørs løsning

Victor elektrisk rottefelle er ypperlig til bruk innendørs, slik som i garasjer, kjeller, varelager eller bod. Du har kanskje en ide om å bruke ost som agn, men den ideen kan du med fordel legge fra deg. Rotter svarer raskere på agn som nøttepålegg, sjokoladepålegg og peanøttsmør – altså fettholdig og kaloririkt. Bruk hansker når du legger på åtet, så etterlater du ikke egen lukt som kan avskrekke gnagerne. Husk også at fellen er ikke til utendørs bruk.

Forebygge og behandle

Når du skal bekjempe rotter er det viktig å se over åpninger og sprekker der rottene kan ha kommet seg inn. Tett disse, og benytt materialer som gnagerne ikke kan tygge seg gjennom. Fjern alle kilder til mat og drikke, samt søppel og andre steder dyrene kan gjemme seg bort. Kombinerer du disse tiltakene med å sette ut en Victor rottefelle, så vil du raskt se resultater.

Kunnskap og veiledning

I Noragent har vi en rekke forskjellige produkter som hjelper deg å bekjempe skadedyr som rotter og mus. Det første du må gjøre er å identifisere problemet, slik at du enklere kan behandle det. Vi hjelper deg gjerne med å råd og tips på veien, slik at du kan få bukt med problemet tidlig og før skadedyrene rekker å gjøre for mye skade.

Har du problemer med mus? Vi tilbyr også ulike varianter av Victor musefelle.