was successfully added to your cart.

Bytt til en batteridrevet snøfreser

By 25. oktober 2022Blogg, Blogginnlegg

Vinteren kan by på snø – mye snø. I slike tilfeller er det greit med noen hjelpemidler for å få snøryddingen unna så raskt som mulig. Akkurat som for mer sommerlige batteridrevne redskaper og hageverktøy, har også snøfreseren blitt en konkurransedyktig kandidat til den bensindrevne. Er batteridreven snøfreser har krefter så det holder, og vil imponere med sin batteriutholdenhet.

Lett, tung eller våt snø

En EGO Power+ snøfreser tar alle typer snø, uansett om den er lett eller tung. Selve freseren er enkel å håndtere, og overraskende kvikk i bevegelsene. Med børsteløs motor har du nok av krefter til å spa unna snøen, og maskinen hiver denne et godt stykke unna. Dersom du skal måke veldig tung snø må du kanskje regne med at batteriet lades ut litt raskere, men selv med klissvått utgangspunkt vil snøfreseren fint klare å måke den bløte snøen.

Batterier på tvers av modeller

Har du en batteridrevet snøfreser fra EGO Power+ kan du kombinere batteriet på tvers av alle de ulike modellene i serien. Det betyr at det du benytter til løvblåseren eller motorsagen, også kan benyttes når du er klar til å kvitte deg med litt snø. Skulle du ha en så stor måkejobb at du lader ut batteriene, vil det på det meste ta om lag en time å lade batteriene til full kapasitet.

Et valg for fremtiden

Med batteridrevne hageredskaper fra EGO Power+ har du kraften og prestasjonen du kan vente deg fra en fossildrevet variant. Du vil samtidig oppleve mindre vibrasjoner og støy og kan jobbe helt uten utslipp fra eksos. Aggregatet i en snøfreser kan kanskje trenge litt smøring med jevne mellomrom, men du slipper det vedlikeholdet som følger en bensindreven maskin.

Vi på Noragent hjelper deg gjerne med å velge riktig modell til ditt behov – kontakt oss for en uforpliktende prat.