was successfully added to your cart.

En myggfri konfirmasjonsfeiring

By 9. mai 2022Blogginnlegg

Selv om myggen vanligvis dukker opp i mai og juni, kan sesongen starte så tidlig som i april. Ved feiring av konfirmasjonsdagen ute i godværet, kan det bli en utfordring for noen. Men myggen er jo mest aktiv om kvelden og natten, tenker du kanskje. Det stemmer, men det betyr ikke at den ikke kan være plagsom også på dagtid. Ikke bare det, men med så mye venner og familie samlet (gjerne langveisfra) er det ikke sjelden at flere blir igjen etter at de andre gjestene har dratt.

Kveldens redning

Thermacell mot mygg (tidligere kalt Thermacell myggjager) kan fort bli kveldens redning dersom myggen skulle ende opp på gjestelisten. Her er to mulige varianter for feiringen:

  • Halo mini er den perfekte løsningen mot mygg. Ikke bare er den liten og nett, men den har et lekkert design som gjør at den kan forbli uoppdaget. Med en 12 timers refill får du en langvarig 20m2 mygg- og knottfri sone på terrassen, verandaen eller i hagen. Apparatet er i bordmodell-størrelse, kun 8 cm bredt og 16 cm høyt. Det driftes i tillegg av gasspatroner som medfølger i pakken.
  • Thermacell E55 leveres også i et unikt design, men har et spesielt fortrinn. Den driftes av batteri og ikke gass, og kan dermed også tas med på flyturer. Apparatet er altså oppladbart og hoder det gående i 6.5 timer av gangen. For hver refill, har du total 40 timers beskyttelse. Du kan med dette myggapparatet forvente en 29m2 mygg- og knottfri sone. Den har en 40% bedre effekt enn ordinær Thermacell.

Bestill i dag

Ikke nøl med å bestille Thermacell mot mygg – det er en investering du absolutt ikke vil angre på. Du kan enkelt kjøpe den varianten du ønsker her på nettsiden eller besøke en av våre forhandlere. Skulle ikke varen være tilgjengelig på bestillingstidspunktet, kan du melde deg på for e-postvarsel. Du vil da høre fra oss når vi har den på lager igjen.