was successfully added to your cart.

Mosquito Magnet myggmaskin: Ofte stilte spørsmål

By 30. mars 2022Blogginnlegg

Noragent fører den svært populære Mosquito Magnet Executive. Dette er en myggmaskin som effektivt eliminerer myggproblemer du måtte ha – og kan ta knekken på hele 10.000 mygg i døgnet. I tråd med at dette er en populær produkttype, mottar vi også en rekke spørsmål fra potensielle kunder. Nedenfor har vi besvart et knippe av disse.

Hvorfor burde jeg velge en Mosquito Magnet?

Mosquito Magnet er verdens mest solgte myggfelle, og innehar 15 patenter på teknologi som gjør at fellene fanger mygg mye mer effektivt enn tilsvarende produkter. Du er altså garantert suksess!

Hvilken myggmaskin passer for meg?

Vi fører to ulike myggmaskiner i serien Mosquito Magnet, og det kan være lurt å sette deg inn i hvilket behov du har før du går videre med et kjøp. Når du velger myggfelle burde du sjekke hvilken modell som best vil dekke dette behovet. Hvilken felle som egner seg best, styres blant annet av størrelsen på problemet, om fellen må ha batteri eller strømledning og om den skal stå lenge mellom hvert tilsyn. For moderate problem anbefaler vi Pioneer. Har du derimot et ekstra stort myggproblem, vil Executive være beste alternativet. Du kan ta vår korte og enkle survey for å få en litt bedre pekepinn på hva du bør velge.

Hvor stort område dekker en myggmaskin?

Våre myggfeller dekker et område på opptil 4000 m2.

Er produktet kun ment for mygg?

Med en Mosquito Magnet får du en fullverdig beskyttelse mot både mygg og knott. Denne effekten er dokumentert, så du kan kose deg med en beskyttet sone på hele 4000 m2.

Kan jeg bruke maskinen utendørs?

Produktet skal kun brukes utendørs, altså ikke inn i huset. Det kan benyttes i all slags vær, og er både stillegående og luktfri. Det anbefales faktisk at du setter maskinen ut før sommeren starter, og at den holdes i konstant drift fram til sesongen er over for best effekt.