was successfully added to your cart.

Musefelle uten gift – for egen og andres sikkerhet

By 12. desember 2022Blogginnlegg

Det er heldigvis en stund siden gift ble benyttet av alle og enhver til å bekjempe gnagere. I dag finnes det mange gode løsninger som skal benyttes før man eventuelt tyr til gift – og da skal det alltid gjøres i samråd med en ekspert. Gift kan føre til skade, ikke bare for skadedyret du ønsker å bli kvitt. Husdyr som katter og hunder kan plukke opp og påvirkes av gift som settes ut. Dessuten kan en mus som dør av gift virke som sekundærforgiftning på et annet dyr som spiser den.

Lukt og avfall i veggen

Har en mus eller rotte fått i seg gift, kan det ta noe tid før den dør. Dersom gnageren har funnet veien inn i en vegg eller en annen åpning, vil den bli liggende og råtne på steder du ikke når. Dette kan føre til dårlig lukt som kan vise seg nær umulig å bli kvitt. Snakk derfor alltid med en ekspert som vet hvordan best håndtere giften, og ikke benytt det på steder der barn eller husdyr kan få tak i det.

Feller uten kjemikalier og gift

Et godt valg i bekjempelsen av gnagere er en av variantene til Victor musefelle. Victor tilbyr blant annet flere varianter elektronisk musefelle, der avlivningen skjer raskt og humant. Fellen kan brukes flere ganger, og tømmes enkelt uten at du trenger å ta på gnageren. Det at disse fellene er så brukervennlige og effektive, har gjort dem til populære følgesvenner i kampen mot mus.

Noragent kan skadedyrbekjempelse

Trenger du råd og tips, mer kunnskap om hvordan du skal sette sammen produkter og mer informasjon om hvordan Victor sine feller fungerer? Vi hjelper deg gjerne. Du finner omfattende informasjon på våre nettsider, sammen med praktisk informasjon om gnagere og hvordan best bekjempe disse. Kontakt oss også dersom du skulle ha spørsmål.