BM250S Elektronisk musefelleBM250S Elektronisk musefelle

Victor Elektrisk Musefelle

kr 829,00inkl. MVA

 • Avliver raskt og humant opptil 100 mus pr batteriskifte
 • Du slipper å komme i berøring med døde mus ved tømming
 • Raskt klar til bruk og enkelt å komme i gang
 • Bruker 4 stk AA-batterier
 • Kun for innendørs bruk
 • Last ned bruksanvisning

kr 829,00inkl. MVA

- +

Slik fungerer fellen
Denne musefellen dreper opptil 100 mus pr batteriskifte, noe som gjør den til en av de mest effektive løsningene for å fange og holde mus unna. Bare plasser fellen langs veggen der mus ferdes og se den utføre underverker.

Victor elektriske musefelle er utstyrt med en sensor som registrerer når mus beveger seg inn i fellen. Når musen er inne, vil den smale tunnelen i fellen holde musen på plass og forhindre at den rømmer. For å komme frem til agnet i fellen må musen gå på metallplater. Når alle bena berører platene utløses et raskt og humant elektrosjokk som dreper musen på mindre enn tre . Hver gang fellen fanger en mus, vil lyset på toppen av fellen blinke grønt i opptil sju dager for å indikere en fangst. For å tømme fellen åpner du lokket og kaster gnageren direkte i avfallskurven. På den måten slipper du å håndtere død mus.

Enkelt oppsett
Viktor musefeller er enkle å bruke:

 1. Åpne batterirommet og sett inn 4 AA-batterier.
 2. Åpne opp lokket på toppen av fellen og plasser en liten mengde peanøttsmør, sjokoladepålegg, nøttepålegg eller liknende åte langs bakveggen av fellen.
 3. Sett fellen der du har sett tegn til gnageraktivitet eller langs vegger der mus som regel beveger seg.
 4. Fellen skal plasseres i lengderetningen mot veggen med inngangshullet nærmest veggen.
 5. Slå på fellen. Et lys plassert over strømbryteren blinker grønt en gang for å vise at fellen er aktivert.

Sikkerhet først
Vår Victor elektrisk musefelle har en innebygd sikkerhetsbryter som automatisk deaktiverer fellen når lokket åpnes. Den har ingen giftige kjemikalier og er dermed trygg å bruke hvor som helst i hjemmet. Den elektriske musefellen krever lite batteri og kan benyttes i årevis dersom den brukes riktig.

Bestill din elektroniske musefelle i dag!
Du kan også finne andre løsninger i nettbutikken. Vi har ulike kategorier av Victor musefeller, som for eksempel Victor Multi-Kill elektrisk musefelle.

blogg - hvordan kvitte seg med død mus
blogg - hvordan kvitte seg med død mus

Kan en Victor elektronisk musefelle fange mus og rotter?
Både mus og rotter er i gnagerfamilien, men en Victor elektrisk musefelle er kun ment for bekjempelse av mus. Er du ute etter å fange rotter? Les mer her for de ulike fellene vi har som er tilpasset fangst av rotter.

Kan en elektrisk musefelle benyttes både i hus og hage?
En elektrisk musefelle fra Victor er ikke ment for bruk i både hus og hage. Ettersom hver elektrisk felle er utstyrt med teknologi som ikke må komme i kontakt med vann. Plasser dem derfor kun der du har sett tegn til gnageraktivitet eller langs veggene på innendørs områder. Les mer i vår manual eller vår blogg for tips og råd.

Jeg så fellen blinke grønt en gang og ikke jevnlig. Hva betyr det?
Det vil blinke grønt en gang når du slår fellen på. Et grønt lys blinker jevnlig for å indikere fangst og at fellen inneholder en død mus. Husk at selv om fellen kan drepe opptil 100 mus per batteriskifte er det viktig å tømme fellen jevnlig. Les mer i vår brukermanual.