M035_Easy-setM035_Easy-set

Victor FSC Musefelle – 12 stk

kr 450,00inkl. MVA

  • Pakke med 12 musefeller
  • Klassisk musefelle med fartstid på over 100 år
  • Laget i miljøvennlig FSC-treverk
  • Produsert i USA
  • En felle du kan bruke hvor som helst

SØK ETTER VAREN HOS VÅRE FORHANDLERE

Send e-post når lager er tilgjengelig

Victor musefelle – den originale klappfellen fra 1889

Den originale tre-baserte klappfellen fra Victor® er folkets favoritt. Som verdens mest brukte musefelle i over 100 år, har Victor beskyttet millioner av hjem mot mus og smittsomme sykdommer. Ny og forbedret utløser gjør fellen enda mer effektiv. Ett klikk på denne gjør det også enda enklere å kvitte seg med fangsten. Med overlegen kvalitet og effektivitet er den klassiske Victor musefellen den mest solgte i hele verden! Fellene produseres av tre fra miljømessig forsvarlig skogbruk i USA.

Victor® FSC musefellen er utstyrt med «agn» i den forstand at den leveres med jordbærlukt. Ekstra åte må dermed nødvendigvis ikke benyttes, men vil øke mulighetene for fangst. Du kan derfor gjerne sette åte på fellen. Hver musefelle er utstyrt med en kraftig utløser som dreper musen ved at den får et raskt smekk. Victors mekaniske musefelle forhindrer rømning når musen først er fanget og gir rask og human avlivning av opptil 12 mus per sett (det vil si én mus per felle).

Victor musefeller bør plasseres der mus erfaringsmessig ferdes, for eksempel langs vegger. Dette er en felle som er ment både for utendørs og innendørs bruk. Fellen er helt uten kjemikalier og er trygg å bruke i nærheten av mat, vann, barn og kjæledyr.

Kjøp din Victor® musefelle i dag – innovasjon innen skadedyrkontroll i over 115 år!

Er ikke dette produktet helt det du ser etter? Vi har også andre klassiske og elektriske musefeller for rask og human avlivning. Se vår nettbutikk for flere flotte løsninger.

På vår blogg om mygg og skadedyr, finner du artikler, samt tips og triks.

blogg - 7 vanlige feil du gjør med musefeller
blogg - hvordan kvitte seg med død mus
bloggbilde 1

SP: Hva slags åte bør jeg bruke?
SV: Individer blant gangere søker etter ulike typer mat. For mus er all proteinrik mat, som f.eks peanøttsmør, sjokolade, og annet pålegg som inneholder nøtter et topp alternativ. Det går også an å bruke materialer de kan benytte i musereder, som; tanntråd, bomull og hyssing. Prøv deg frem til du finner det musen foretrekker.
SP: Trenger jeg å legge åte på fellen?
SV: Victor® Easy Set® Musefelle er agnet ut av boksen med jordbærlukt. Ekstra åte må nødvendigvis ikke benyttes, men vil øke mulighetene for fangst. Derfor kan du gjerne sette åte på fellen.
SP: Hvordan armnerer jeg fellen, og hvordan stiller jeg inn den sensitive utløseren.
SV: Et instruksjonshefte er tilgjengelig og vil kunne gi detaljert skritt-for-skritt veiledning om hvordan du; legger på åte, armerer , plasserer og tømmer fellen. Instruksjonene viser også hvordan du justerer nivået på utløsermekanismen, og hva som er poenget med dette.

Klikk her for veiledning »

Kan en Victor FSC musefelle fange både mus og rotter?
Dette produktet dreper mus og ikke rotter. Er du ute etter å fange rotter bør du gå til innkjøp av en Victor rottefelle. Vi kan vi blant annet anbefale Victor Power-Kill rottefelle og Victor FSC rottefelle. Les mer i nettbutikken.

Hva er åte og hvorfor er det så viktig?
Åte tilsvarer lokkemat eller agn, og preferanse er noe som varierer mellom gangere. For mus er all proteinrik mat, som for eksempel peanøttsmør, sjokolade, og annet pålegg som inneholder nøtter et topp alternativ. Du kan også bruke materialer de kan benytte i musereder, som tanntråd, bomull og hyssing. Prøv deg frem til du finner det musen foretrekker. For å komme til agnet må musen bevege seg over utløserpedalen, noe som gjør lokkemat svært viktig. Husk samtidig også at denne musefellen er utstyrt med lukt som kan erstatte behovet for åte.

Hvordan armerer jeg fellen, og hvordan stiller jeg inn den sensitive utløseren?
Et instruksjonshefte er tilgjengelig og vil kunne gi detaljert skritt-for-skritt veiledning om hvordan du legger på åte og armerer, plasserer og tømmer fellen. Instruksjonene viser også hvordan du justerer nivået på utløsermekanismen, samt forklarer forskjellen på disse. Klikk her for veiledning »

Hva bør jeg velge om jeg ønsker en Victor musefelle hvor jeg slipper å se den døde gnageren?
Vi tilbyr alt du trenger innen Victor musefeller. Dersom du ønsker minst mulig kontakt med fangsten kan vi anbefale en Victor elektroniske musefelle. Den elektriske musefellen er ekstremt økonomisk og kan brukes opptil flere år. Et alternativ er for eksempel Victor Multi-Kill elektroniske musefelle. Dette er elektriske musefeller som dreper musen raskt og humant uten at du behøver å håndtere fangsten når du tømmer fellen. Les mer om våre produkter i nettbutikken.