Victor skadedyrjager mini proVictor skadedyrjager mini pro

Victor skadedyrjager mini pro (2 pk)

kr 539,00inkl. MVA

  • 2-pk høyfrekvent ultralyd som skremmer bort mus og rotter
  • Ikke hørbar for mennesker eller kjæledyr
  • Perfekt for store rom, som kjøkken, garasje, kjeller og loft
  • Kun for innendørs bruk

SØK ETTER VAREN HOS VÅRE FORHANDLERE

Send e-post når lager er tilgjengelig

mus-bli-jaget2

Hvordan Victor Skadedyrjager Mini Pro virker:

Victor skadedyrjagere er utstyrt med nattfunksjon som skaper en myk glød i mørket. Effekten av en Victor Mini Pro skadedyrjager oppleves vanligvis innen 6-10 dager. Estimert levetid for hver enhet er mellom 3-5 år.

Skadedyrjagere avgir høyfrekvent lyd med frekvens opptil 100 dB og fra 32 til 62 kHz. Denne ultralyden vil kun merkes av gnagere, de vil sil den er ikke hørbar for mennesker eller kjæledyr som ikke er gnagere. Ultralyd reflekteres av harde overflater og absorberes av myke overflater. Victor Mini Pro skadedyrjager passer dermed perfekt for store rom. Merk samtidig at dette er et produkt som kun er egnet for innendørs bruk.

Det er viktig å bemerke at ultralydfrekvenser ikke går gjennom vegger eller tunge møbler. Det kan derfor være behov for å benytte flere jagere om det finnes flere aktuelle steder der mus og rotter kan ta seg inn.

Hvordan ultralyd påvirker gnagere

Høyfrekvent ultralyd er svært plagsomt for gnagere, og de vil helst unngå områder som dekkes av dette. De høyeste tonene i lyden gjenskaper lyden av en dominerende mannlig gnager. Gnagere er svært territoriale og vil hele tiden kjempe for å etablere dominans, og nettopp derfor vil lyden av en dominerende gnager skremme andre gnagere fra å slå seg til ro i et område. En Victor Skadedyrjager Mini Pro vil med andre ord sende ut høyfrekvent ultralyd som skremmer bort mus og rotter.

Vær klar over at høyfrekvent lyd først og fremst forhindrer nye mus og rotter i å bosette seg i det aktuelle området. Har du allerede gnagere i hus bør disse fjernes med feller først. Les mer om de ulike fellene Noragent AS tilbyr, for eksempel Victor Multi-Kill, Victor elektronisk musefelle og Victor Quick-Kill.

Kjøp en 2pk høyfrekvent ultralyd skadedyrjager i dag!

Se musefelle, rottefelle

Vil det være bortkastet om jeg bruker en Victor Skadedyrjager Pro om jeg allerede har mus og rotter i hus?
Det er vanskelig å bli kvitt gnagere som allerede har tatt bolig i det aktuelle området. De er territorielle og gir seg ikke uten kamp, for dette er deres område og de vet at her har de lett tilgang på mat og varme. Vi anbefaler å først og fremst bli kvitt eksisterende gnagere, og deretter holde disse unna ved hjelp av Victor skadedyrjagere. Les mer i vår blogg for tips og råd.

Er dette et produkt som er farlig for barn og kjæledyr?
Du kan trygt plassere en Victor skadedyrjager i områder nær barn og lek. Verken barn eller kjæledyr som ikke er gnagere vil merke noe til ultralydene. Husk samtidig på at dersom du har kjæledyr som er gnagere, slik som marsvin og hamster, vil disse reagere på en skadedyrjager.