M205_easy-set-rotteM205_easy-set-rotte

Victor FSC Rottefelle – 4 stk

kr 476,00inkl. MVA

  • Pakke med 4 rottefeller
  • Klassisk rottefelle med fartstid på over 100 år
  • Laget i miljøvennlig FSC-treverk
  • Produsert i USA
  • Bruk hvor som helst – både inne og ute

SØK ETTER VAREN HOS VÅRE FORHANDLERE

Send e-post når lager er tilgjengelig

Victor rottefelle – den originale rottefellen siden 1898!

Den originale tre-baserte klappfellen fra Victor® har alltid fungert – bare spør våre kunder. Som verdens mest brukte felle i over 100 år, har Victor FSC rottefelle beskyttet millioner av hjem mot rotter og farlige sykdommer. Fellene produseres av tre fra miljømessig forsvarlig skogbruk i USA, og en ny og forbedret utløser gjør fellen enda mer effektiv. Ett klikk på denne gjør det nå enda enklere å kvitte seg med fangsten. Med overlegen kvalitet og effektivitet er den klassiske Victor rottefellen den mest solgte i hele verden, og du har våre garantier for at dette vil være en effektiv løsning for rotteproblemene dine.

En mekanisk rottefelle er enkel å ta i bruk og fellen fungerer helt uten bruk av gift. Den kan derfor trygt brukes i nærheten av mat, vann, barn og kjæledyr. Vår Victor rottefelle bør plasseres der rottene erfaringsmessig ferdes, for eksempel langs vegger.

Kjøp din Victor® rottefelle i dag – innovasjon innen skadedyrkontroll i over 115 år!

Kjøp din Victor rottefelle i dag – den klassiske klappfellen som virkelig leverer!

På vår blogg om mygg og skadedyr, finner du artikler, samt tips og triks.

bildelink - hvordan fungerer skadedyrjagere
bildelink 7 rottefakta som får deg til å grøsse
bloggbilde 1

Hva er det viktigste jeg bør huske på med en slik felle?
Dette er en felle som er enkel å ta i bruk, men det er samtidig noen gode råd vi anbefaler deg å følge. Når du setter ut fellen bruker du fuktig åte som plasseres med Q-tips eller liknende, ellers risikerer du å overføre lukten av deg selv og at åten må skiftes ut. Når du klargjør fellen med åte, kontroller at fellen ikke allerede er armert. Helt til sist anbefaler vi også å plassere fellen langs veggen eller andre steder der rottene ferdes.

Hva bør jeg velge om jeg ønsker en Victor rottefelle hvor jeg slipper å berøre den døde gnageren?
Vi tilbyr en rekke ulike musefeller som passer alle behov, noe våre kunder er enige i. Dersom du ønsker minst mulig kontakt med fangsten kan vi anbefale en elektrisk felle, som vår Victor elektronisk rottefelle. Den elektroniske rottefellen dreper selv de største rottene med elektrisk støt og dreper opptil 50 rotter pr batteriskift. En Victor elektrisk rottefelle dreper rotter raskt og humant uten at du behøver å håndtere fangsten når du skal tømme fellen.

Er dette en mus- og rottefelle?
Nei, dette er en felle som dreper rotter. Er du ute etter å fange mus bør du gå til innkjøp av en Victor musefelle. Vi kan vi blant annet anbefale Victor FSC musefelle og Victor Multi-Kill elektriske musefelle. Les mer i nettbutikken.