rottefelle nyrottefelle ny

Victor Elektrisk Rottefelle

kr 1.149,00inkl. MVA

 • En kraftig elektrisk felle som dreper selv de største rottene
 • Dreper opptil 50 rotter pr. batteriskift, helt uten bruk av gift
 • Enkel å komme i gang og benytter vanlige batterier
 • Kun for innendørs bruk
 • Ingen kontakt med dyret er nødvendig for å tømme fellen

Victor elektriske feller forhindrer rotter og mus i å gjøre stor skade – helt uten bruk av gift. Dette produktet er en elektriske rottefelle som er spesielt utformet for bekjempelse av rotter.


kr 1.149,00inkl. MVA

- +

Slik fungerer våre elektriske feller
For å nå fram til agnet i våre elektriske feller, må gnagerne gå på metallplater hvor de får et elektrosjokk som raskt dreper dem. Hver gang fellen har fanget en rotte, vil lyset på toppen av fellen blinke grønt i opptil 24 timer for å indikere fangst. Når spenningen i batteriene synker til et nivå der de må skiftes ut, vil et rødt lys begynne å blinke. For å tømme den elektriske rottefellen åpner du lokket og tømmer rotten direkte ned i avfallskurven.

Enkelt oppsett
Victor elektrisk rottefelle er enkel å ta i bruk:

 1. Åpne batterirommet og sett inn 4 C-batterier.
 2. Før du skal plassere åte, kontroller at fellen er slått av. Husk også å plassere åte på bakveggen av fellen. Pass på å bruke hansker når du fester åtet, slik at lukten av deg ikke overføres til fellen. Tørrfor til hund og katt fungerer utmerket som åte, men tørkede nøtter og frukt kan også fungere bra. Merk: Bruker du fuktig åte i en Victor elektrisk rottefelle (som peanøttsmør eller nøttepålegg), plasser det på bakveggen med en Q-tip eller liknende for å unngå å feilaktig utløse fellen.
 3. Plasser fellen der hvor du har sett tegn til gnageraktivitet eller langs veggen der gnagere primært beveger seg.
 4. Husk å plasser fellen i lengderetningen mot veggen med inngangshullet nærmest veggen.
 5. Slå på fellen. Et grønt lys vil blinke én gang for å indikere at den er aktivert.
 6. Når fellen har fanget en rotte vil det grønne lyset blinke kontinuerlig.

Sikkerhet først
Victor elektrisk rottefelle kan benyttes i mange år og er spesielt ideell for loft, garasje, kjeller og bod. (husk at elektriske feller ikke passer til bruk i både hus og hage, de skal kun brukes innendørs). Fellen har ingen giftstoffer eller kjemikalier og er dermed et trygt alternativ hvor som helst i hjemmet, også om du har hund og katt (eller andre dyr). Merk at fellen likevel bør brukes med omhu i nærheten av barn og kjæledyr. For ytterligere informasjon, les mer på sidene for Victor brukerstøtte.

Har du funnet den perfekte fellen for ditt hjem? Bestill her i nettbutikken!
Vi sender vår Victor elektrisk rottefelle til alle adresser i hele Norge – selvsagt til faste lave priser.

Er du på utkikk etter noe annet? Utforsk gjerne de forskjellige fellene og relaterte produkter her på nettsiden for flere alternativ.

bildelink 7 rottefakta som får deg til å grøsse
bildelink - hvordan fungerer skadedyrjagere
bloggbilde 1

Kan denne fellen fange både mus og rotter?
Når du har rotte og mus i hus er det viktig å ta tak i problemet før de gjør stor skade. Både mus og rotter er i gnagerfamilien, men en Victor elektrisk rottefelle er kun ment for bekjempelse av rotter. Er du ute etter å fange mus? Les her for ytterligere informasjon om de ulike fellene vi har som er tilpasset slike gnagere.

Hva er fordelen med elektriske feller?
Med elektrisk teknologi er du sikret en perfekt avlivningsmetode for rotter og mus som er både effektiv og human, og som på den måten hindrer gnagere i å gjøre store skader i hjemmet. Victor elektrisk rottefelle er spesifikt utformet for bekjempelse av rotter og avliver opptil 50 rotter per batteriskift helt uten bruk av gift. Finn dine nye elektriske feller til lave priser i vår nettbutikk.