Multikill elektrisk musefelleMultikill elektrisk musefelle

Victor Multikill elektrisk musefelle

(3 omtaler)

kr 2.149,00inkl. MVA

  • Passer for områder med mye mus
  • Gir rask og human avliving av opptil 150 mus pr batteriskifte
  • Dreper opptil 10 mus før fellen må tømmes
  • Bruker 4 stk C-batterier (medfølger*)
  • Kun for innendørs bruk

21 på lager

kr 2.149,00inkl. MVA

- +

Victor Multi-Kill elektronisk musefelle

Last ned bruksanvisning

  • I motsetning til tradisjonelle feller, gir Victor® Multi-Kill™ musen et elektrisk sjokk som raskt og humant vil drepe opptil 10 gnagere før tømming.
  • Fellen tilbyr 100% kill rate (avlivningsgaranti) – noe som betyr at dette er en av de mest effektive løsningene for å fange mus og holde mus unna synsfeltet.

Slik fungerer Victor elektrisk musefelle
Victor® Multi-Kill ™ musefelle er utstyrt med to innganger på baksiden av fellen. Fellens utforming fører musen inn i et Shock N’Drop kammer hvor agnet/åtet er plassert. Når musen befinner seg inne i fellen vil det patenterte tunnel-designet gjøre at det ikke finnes noen rømmingsmuligheter.

For å komme til agnet/åtet må musen gå på metallplater hvor den får et raskt og humant elektrosjokk. Dette dreper musen på mindre enn tre sekunder. Etter avlivning roterer Shock N ’Drop kammeret automatisk og dytter musen inn i en oppsamlingsskuff. For å tømme fellen skyver du enkel opp oppbevaringsskuffen og tømmer den. På den måten slipper du å forholde deg til døde mus.

Praktisk fangstmetode
Et lys plassert over strømbryteren blinker grønt i opptil sju dager for å indikere fangst, mens et gult lys vil blinke når oppsamlingsskuffen er full. Ser du et rødt lys blinker indikerer det at fellen har lavt batteri. Fellen kan drepe opp til 10 mus per innstilling og 150 mus per sett på fire ”C”-batterier.

Victor elektriske musefelle har en innebygd sikkerhetsbryter som automatisk deaktiverer fellen når lokket åpnes. Fellen har ingen gifter eller kjemikalier og er dermed trygg å bruke hvor som helst i hjemmet (gjerne langs veggene). Victor elektronisk musefelle er ekstremt økonomisk, og kan gjenbrukes i mange år.

Bestill en Victor elektrisk musefelle i dag for å holde musen unna!

* Medfølgende batterier kan være av varierende kvalitet da det kan være lang ledetid fra produsent til forbruker, og batterier som kjent er å anse som ferskvare

bildelink - hvordan fungerer skadedyrjagere
bloggbilde 1

Hvordan klargjør jeg en Victor elektrisk musefelle?
Sett fellen der hvor mus beveger seg, noe som ofte vil være langs vegger. Sett av/på-knappen i ON posisjon og det vil blinke grønt en gang for å indikere at fellen er på og klar til bruk. Plasser fellen langs veggen og vent. For å komme til lokkematen må musen gå på metallplater. Disse avgir et raskt elektrisk støt som resulterer i en død mus. Merk: Husk at fellen ikke passer for både hus og hage – den kun er egnet for innendørs bruk.

Hva betyr det når det blinker grønt en gang og ikke jevnlig?
Det vil blinke grønt en gang når du slår fellen på. Ser du at det blinker grønt jevnlig indikerer det fangst og at fellen inneholder en død mus. Les mer i vår brukermanual.

Kan denne fellen fange både mus og rotter?
Victor musefeller er ment for å kun dreper mus. Les mer her dersom du er på utkikk etter en felle som fanger rotter.