Multikill elektrisk musefelleMultikill elektrisk musefelle

Victor Multikill elektrisk musefelle

kr 1.749,00inkl. MVA

  • Passer for områder med mye mus.
  • Gir rask og human avliving av opptil 150 mus pr batteriskifte.
  • Dreper opptil 10 mus før fella må tømmes.
  • Bruker 4 stk C-batterier (medfølger).
  • Kun for innendørs bruk.

kr 1.749,00inkl. MVA

- +

Victor Multikill elektrisk musefelle

Last ned bruksanvisning

I motsetning til tradisjonelle feller gir Victor® MultiKill ™ musa et elektrisk sjokk som raskt og humant dreper musa på få sekunder.
Fella tilbyr 100% kill rate, som betyr at det ikke er noen rømmingsmulighet for musa.

Fellen tilbakestilles automatisk
Et lys plassert over strømbryteren blinker grønt i opptil syv dager for å indikere fangst, et gult lys blinker når skuffen er full og et rødt lys blinker når fella har lavt batteri.

For å tømme fella skyver du opp oppbevaringsskuffen og tømmer den. Fella kan drepe opp til 10 mus per innstilling og 150 mus pr sett med fire ”C” batterier.

Victor elektrisk musefelle har en innebygget sikkerhetsbryter som automatisk deaktiverer fella når lokket åpnes. Fella inneholder ingen gifter kjemikalier og kan trygt brukes innendørs. Victor elektronisk musefelle er økonomisk og kan brukes i mange år.


Slik fungerer det
Victor® MultiKill ™ musefelle er utstyrt med to innganger på baksiden av fella. Fellas utforming fører musa inn i et Shock N ’Drop kammer hvor åten er plassert. Når musa er inne i fella vil det patenterte tunneldesignet holde musa på plass for å forhindre rømming.
For å komme til åta må musa gå på metallplater og da får den et raskt og humant elektrosjokk som dreper musa på mindre enn tre sekunder. Etter musa er drept roterer Shock N ’Drop kammeret automatisk og dytter musa ned i skuffen.

Multikill-123

bildelink - hvordan fungerer skadedyrjagere
bloggbilde 1

Produktinformasjon

Victor Multi-kill elektronisk musefelle

Last ned bruksanvisning

I motsetning til tradisjonelle feller, gir Victor® Multi-Kill ™ musa et elektrisk sjokk, som raskt og humant dreper musa på få sekunder.
Fella tilbyr 100% kill rate – noe som betyr at det ikke er noen rømmingsmulighet for musa.

Fellen tilbakestilles automatisk.
Et lyse plassert over strømbryteren blinker grønt i opptil sju dager for å indikere en fangst, et gult lys når oppsammlingsskuffen er full, og et rødt lys når fella har lavt batteri.

For å tømme fella skyver du enkel opp oppbevaringsskuffen og tømmer den. Fella kan drepe opp til 10 mus per innstilling og 150 mus per sett med fire ”C” batterier.

Victor elektriske musefelle har en innebygd sikkerhetsbryter som automatisk deaktiverer fella når lokket åpnes. Fella har ingen gifter kjemikalier og er trygg å bruke hvor som helst i hjemmet. Victor elektronisk musefelle er ekstremt økonomisk, og kan brukes i mange år.


Slik fungerer det
Victor® Multi-Kill ™ Musefelle er utstyrt med to innganger på baksiden av fella. Fellas utforming fører musa inn i et Shock N ’Drop kammer hvor agnet er plassert. Når musa er inne i fella, vil det patenterte tunnel designet holde musa på plass for å forhindre rømming.
For å komme til agnet må musa gå på metallplater, hvor den får et raskt og humant elektrosjokk som drepe musa på mindre enn tre sekunder.Etter at musa er drept, roterer Shock N ’Drop kammeret automatisk og dytter musen inn i en oppsammlingsskuff.

Multikill-123