was successfully added to your cart.

Musefellen som gir deg varsel når det er fangst

By 12. desember 2022Blogginnlegg

Ønsker du innblikk i musefellens effektivitet, med mobilvarsling hver gang en mus går i fellen? Da er vår Victor Smart-Kill Wi-Fi Elektronisk musefelle et godt valg. Dette er en human og effektiv måte å avlive musen på, med garanti for rask avliving. Fellen kan enkelt rengjøres, da den har et avtakbart fangstkammer. Dette er med andre ord en enkel felle å håndtere.

Praktisk og bruksvennlig

Når du først har fanget en mus, kan det være snakk om kort tid før neste følger samme vei. Har du oppdaget mus i en bod, en kjeller, et loft eller en garasje kan det være dette er et sted der du selv ikke ferdes så ofte. Da en det kjekt med en felle som varsler deg når det er ny fangst. Noen ganger kan det gå lange perioder mellom fangst i musefellene, mens det andre ganger kun er snakk om timer eller dager. En elektronisk musefelle med Wi-Fi kobler du enkelt opp til internettet hjemme. Sammen med fellen medfølger appen ‘Victor Pest’, som er brukervennlig og gir deg oversikten du trenger.

 Snill mot miljøet

I kampen mot smågnagere er det mange som lurer på om gift er effektivt. Gift er noe som ikke anbefales å benytte seg av som privatperson, og som helst kun til nød brukes av profesjonelle skadedyrfirmaer. Det fine med en elektronisk musefelle er at du ikke håndterer verken gift eller kjemikalier. Noragent tilbyr en rekke av Victor sine musefeller, og det eneste vi kan anbefale å bruke i tillegg til fellen er velegnet lokkemat. Peanøttsmør, for eksempel, er ypperlig for å få mus til å bli nysgjerrig. Vær tålmodig den første tiden etter at du setter opp fellen, da mus kan bruke litt tid på å tilnærme seg et nytt objekt i rommet.

Kjøp din elektroniske musefelle her på vår nettside.