was successfully added to your cart.

Når mus er et faktum – humane, giftfrie feller

By 23. september 2021Blogginnlegg

Uansett om du har opplevd det mange ganger før eller om erfaringen er ny – å oppdage mus innendørs er aldri gøy. Mus kan forårsake store skader når de først har funnet veien inn, og om du ikke finner inngangen de har benyttet står du i fare for at det stadig vil være nye gjester på besøk. Det er ikke slik at mus behøver å ha etterlatt seg mye spor, av og til kan de ha valgt seg ut et område i boden som favoritt uten at de har rørt de gamle skoene, madrassen i hjørnet eller yogamatten fra i fjor.

Velg selv hva som passer

Har du mistanke om at du har mus i hus har du sannsynligvis også det, og bekjempelse kan ofte gjøres selv. Enkelte ganger vil du kanskje sjekke om magefølelsen er rett, og ønsker en rimelig løsning for å fange musene. Da kan en musefelle være en god løsning. Du vil da fange musen, og kan velge beste vei videre for å få bukt med problemet gjennom forebyggende tiltak.

En smart løsning for stor fangst

Victor multikill er en hendig musefelle som kan ta opptil 10 mus før fellen må tømmes. Den holder lenge på batteriene, tar liten plass og skadedyrene blir avlivet med strøm. Fellen er beregnet for innendørs bruk, og du behøver ikke ta i de døde dyrene når du skal tømme fellen. Dette gjør du enkelt fra en skuff. Du er ikke avhengig av å tømme fellen før den kan benyttes på nytt, her kan du fange opptil 10 mus før du må ta affære. Det er gjerne slik at man fanger flest mus den første gangen musene går i fellen. Da er det en klar fordel at Victor multikill kan ta mange mus på samme kveld.