was successfully added to your cart.

Thermacell Myggjager: Ofte stilte spørsmål

By 30. mars 2022Blogginnlegg
thermacell-myggjager

Noragent fører de svært effektive myggjagerne fra Thermacell. I tråd med at dette er populære produkter, mottar vi også en rekke spørsmål fra potensielle kunder. Nedenfor har vi besvart et knippe av disse.

Hvilke Thermacell-varianter fører dere?

Hos oss vil du finne flere ulike typer Thermacell myggjagere, hver enkelt tilpasset ulike behov:

  • Thermacell Halo mini har et lekkert design som passer perfekt i hagen eller på terrassen.
  • Thermacell E55 (som tidligere ble kalt Radius) driftes av batteri og ikke gass, og kan dermed tas med på flyreisen.
  • Thermacell MR300 er den nyeste modellen innen håndholdte Thermacell-apparater, og beskytter deg mot mygg og knott før de får sjansen til å stikke eller plage deg.
  • Thermacell MR450 passer perfekt til jakt, fiske og friluftsliv generelt da den er gummiarmert og kan festes på klærne.
  • Thermacell MRCLE campinglykt passer perfekt for tur, camping, jakt og for friluftsliv ellers.
  • Thermacell Backpacker festes på en gassbrenner for en mygg- og knottfri sone, og passer perfekt for turer og friluftsliv ellers.

Hvordan fungerer egentlig en myggjager?

Thermacell myggjagere avviser mygg og knott på en svært effektiv måte. Dette skjer ved at apparatet frigjør pralletrin i luften og på den måten skaper en opptil 20m2 mygg- og knottfri sone. Middelet som benyttes er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter. Det beste av alt? Jageren er 98% effektiv innenfor beskyttelsessonen.

Hvordan velger jeg riktig myggjager?
Den beste varianten av en Thermacell myggjager for deg vil være avhengig av spesielt to faktorer; hvor og når du tar den i bruk. Noen av våre produkter er ment til bruk på terrassen eller i hagen hjemme, mens andre er kompakte og kan bli med på utflukt eller reise. Er du glad i campinglivet, jakt og fiske, har vi produkter som er spesielt utformet for disse formålene, blant annet ved å være portable, gummiarmerte, innebygd i campinglykt eller ment å festes på gassbeholdere. Har du flere ulike bruksområder, vil det mest ideelle for deg være å gå til innkjøp av ulike typer. Du finner alt du trenger av detaljerte produktbeskrivelser her på nettsiden, slik at du kan finne det beste apparatet for deg. Vi garanterer at du ikke vil angre!

Er dette et produkt som kun bekjemper mygg?

Selv om produktnavnet kun nevner mygg, vil det også bistå i kampen mot knott.

Hvor får jeg kjøpt en Themacell myggjager?

Den enkleste måten å kjøpe Thermacell på vil være å bestille rett fra vår nettside. Du kan også finne Thermacell hos forhandlere, som f.eks. Joker, Spar, Coop Obs, Power, Jernia, Elkjøp, XXL, Europris og Clas Ohlson. Du finner en komplett liste her på nettsiden.