was successfully added to your cart.

Virkemidler i myggmidlene til Myggolf

By 30. mars 2022Blogginnlegg

For at et myggmiddel skal være effektivt, benytter produsenter ulike virkemidler holder mygg og andre stikkende insekter unna. Det mest brukte myggmiddelet er DEET, en gulaktig olje. Dette er et middel som ikke bør brukes på barn under 3 år. Myggolf benytter seg av andre ingredienser.

Saltidin: Myggolf roll-on, myggspray og serviett.

Dette middelet benyttes i Myggolf sin roll-on, myggspray og serviett, henholdsvis 13% og 20%. Dette middelet er ansett å være like virkningsdyktig som DEET, og er også kjent som picaridin og icaridin. Det er velegnet som myggmiddel fordi det er uten lukt, ikke oljete på huden, og irriterer ikke. Dette er også snilt mot tøy og plast. Ettersom det ikke er vannløselig tåler det svette meget godt, og holder typisk myggen unna i alt fra 8 til 10 timer. Meget lite av stoffet absorberes av huden, og det lille som absorberes forlater kroppen via urin innen 24 timer.

Citriodiol: Myggolf myggmelk

Dette er en naturlig aktiv ingrediens som stammer fra det australske sitroneucalypustreet. Lukten minner om mentol og middelet virker avkjølende på huden. Dette er et stoff som er enkelt nedbrytbart, også i naturen. Middelet virker meget godt mot mygg og knott, men ikke flått. Av natur er det litt klissete, og kan lukte noe søtt. Det bør ikke brukes på barn under tre år.

Methofluthrin: Myggolf spiral

Dette middelet skiller seg ut fordi det ikke skal påføres hud eller klær. Det er tilført en spiral som avgir røyk som holder mygg og andre insekter unna. Dampen fra dette middelet er særdeles effektiv og holder opptil 97% av myggen unna.

Uansett hva du trenger for å bli kvitt myggen, kan Noragent hjelpe deg. Vi har et stort utvalg av myggmidler og myggjagere. Ta gjerne en kikk på vår nettside for en oversikt over våre produkter.