was successfully added to your cart.

Dette bør du huske på når du skal bruke en løvblåser

By 18. februar 2022Blogginnlegg

Med en løvblåser har du et praktisk verktøy som gjør løvblåsing til en lek. I tillegg er den velegnet til å fjerne andre ting enn løv, slik som kongler, pollen, sagflis, smuss og kvister. Du kan ta deg en tur innom garasjen for å blåse bort sand og smuss, eller gå over vedstabelen ved siden av huset. Med andre ord – løvblåseren er allsidig og enkel i bruk. Under følger noen enkle tips for hvordan du bruker løvblåseren på best mulig måte.

Sjekk været

Regner det ute? Da lønner det seg ikke å ta fatt på jobben med løvblåseren. Bladene blir tyngre, og barnålene klumper seg sammen. Vent til du vet at det er relativt tørt og uten regn, så sparer du batteriet og deg selv for unødig tungt arbeid. Er det mye vind ute? Sørg for at du jobber på en måte som gjør at vinden blir til en fordel.

Planlegg jobben

Bestem deg for hvor du skal samle avfallet før du setter i gang med arbeidet, slik at du kan jobbe deg utenfra og inn på det området du skal jobbe på. For deg som har investert i en batteridrevet løvblåser; batteri bør fullades i forkant om du skal jobbe over en lengre periode. Før du begynner bør du også fjerne større gjenstander som ikke løvblåseren tar, slik som tyngre pinner og steiner.

Teknikk og arbeidsmetode

Bruk middels hastighet når du skal jobbe jevnt over en lengre periode, og sving løvblåseren  jevnt fra side til side mens du beveger deg. Ved blomsterbed, i kjøkkenhager og lignende bør du starte med den minst kraftige innstillingen, slik at du unngår å skade planter og blomster. EGO sine batteridrevne løvblåsere kombinerer brukervennlighet med kraft på en innovativ måte. Med en batteridreven løvblåser er du helt ledningsfri, kan blåse uten eksos og med betraktelig mindre støy enn den tradisjonelle fossildrevne løvblåseren.