was successfully added to your cart.

Områder med mye mus? Benytt Victor Multikill

By 12. desember 2022Blogginnlegg
sl1500

Mus er smågnagere som ofte ferdes sammen, og ikke rent sjelden vil en mus i hus eller hytte bety at flere har funnet samme vei inn. Mus kan komme seg inn gjennom de minste åpninger, og når de først har funnet veien inn i varmen finner de seg raskt til rette. Mus kan gnage seg gjennom de elektriske ledningene, legge igjen muselort i skapene og etterlate urin i sengetøyet. Når du oppdager mus i hytta eller fritidsboligen kan det være kjedelig å måtte dra fra stedet, uten å vite om tiltakene du har gjort er nok for å stanse problemet.

Elektronisk musefelle

Det er vanlig å forbinde musefellen med den tradisjonelle klappfellen. Men visste du at det finnes en elektronisk musefelle som kan fange opp til 10 mus i samme felle? Dette gjør at du kan dra fra hytta vel vitende om at fellen ikke bare fanger en – men flere skadedyr. Victor Multikill elektronisk musefelle gjør jobben for deg, mens du reiser tilbake til hverdagen. Fellen er naturligvis helt uten kjemikalier og gift. Den avliver musene ved hjelp av strøm, og du tømmer enkelt oppsamlingsskuffen uten å måtte ta på de døde musene.

Fellen som gjør jobben

Med Victor Multikill på laget kan du trygt reise fra hytta eller boligen din, vel vitende om at gnagerproblem er under kontroll. Det er ikke alltid så enkelt å finne ut av hvor musen har kommet inn, men med en felle som tar opptil 10 mus uten at du må tømme kan du dra i visshet om at musene ikke får ferdes fritt. Suppler gjerne med en elektrisk skadedyrjager, så vil den sørge for å gjøre hytta så ugjestmild som mulig mens du er borte. Ta gjerne kontakt med Noragent, så hjelper vi deg med å finne riktige produkter.